Конспирации: На снимка на Луната по време на мисията „Аполо 17“ се вижда фигура на човек без скафандър (видео)

На канала в YouTube на Streetcap1, който търси различни аномалии на снимки, НЛО и други необичайни феномени, на 16 ноември е публикуван нов видеоклип. Изследователят е открил стара снимка на НАСА от Луната, направена през 1972 г. по време на кацането на мисията „Aполо 17″.

В отражението на стъклото на скафандъра на астронавта, заснет на лунната повърхност, ясно се вижда фигура на човек, облечен в някакъв костюм, който определено не прилича на скафандър. Някои дори твърдят, че той е облечен в сако и панталони с маратонки.

Критиците казват, че на снимката просто се вижда другият астронавт, но човекът в отражението със сигурност няма на гърба си раницата, която е задължителна част от лунните скафандри на „Аполо“ 15-17, и в която се намира обемиста система за дишане.

Оригиналната снимка на ТУК : на уебсайта на НАСА

Човешката фигура  се вижда ясно

Според авторите на видеото, на снимката се вижда един от сътрудниците на снимачната сцена, на която е заснето „кацането на Луната“ – тоест снимката показва, че полетът на „Аполо 17“ (и евентуално другите Аполо) е бил фалшив и е заснет на Земята.

Привържениците на така наречената „лунна теория на конспирацията“ смятат, че американският президент Джон Ф. Кенеди отчаяно търсил начин да изпревари Съветския съюз в космическата надпревара, и за това е било необходимо САЩ първи да кацнат на Луната.

Тъй като технически  това дори и сега е много трудно да се направи, а в онези дни се е считало за почти невъзможно, Кенеди наредил да се произведе  серия от филми за „кацане на Луната“ в свръхсекретните филмови студия. И когато Кенеди решава да каже истината (съвестта му се обажда?), той е застрелян.

Критиците на тази теория обаче доказват, че има следи от астронавтите, които са кацали на Луната. В отговор им възразяват, че ние знаем за това от снимките на НАСА, а те са свързани с изготвянето на фалшификати и са могли да фалшифицират и тези снимки.

Извънземната, която „Аполо 20“ открива на Луната (видео)

В центъра на една от най-скандалните конспиративни теории стои  прословутата мисия „Аполо 20“ на Луната.   И още едно видео: loading… OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява… Continue reading „Извънземната, която „Аполо 20“ открива на Луната (видео)“

Документи показват, че Кенеди е убит след като поискал от ЦРУ отговор за извънземните и НЛО

Разсекретени документи, получени и публикувани от Скот Уоринг, редактор на „Дневниците на НЛО“, показват, че Джон Кенеди само няколко дни преди смъртта си е написал писмо до ръководителя на ЦРУ… Continue reading „Документи показват, че Кенеди е убит след като поискал от ЦРУ отговор за извънземните и НЛО“

НАСА потвърди: Екипажът на „Аполо 13“ е спасен от извънземни с НЛО

Лунната мисия „Аполо-13“, както подобава на номер 13 в заглавието, е, меко казано, не особено успешна – астронавтите Фред Хейс, Джон Суагерт и Джеймс Ловъл успяват да оцелеят  само по… Continue reading „НАСА потвърди: Екипажът на „Аполо 13“ е спасен от извънземни с НЛО“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *