Невероятно: Русалка с НЛО в ръката е открита на древна карта

На древна картографска картина от 1562 г., е забелязано  нещо невероятно. На картината е нарисувано същество, приличащо на русалка, която е разположена в зоната на архипелага Огнена Земя. В ръцете на тази русалка се вижда малък обект, подобен на НЛО.

Античната карта е направена по поръчка на испанския кралски двор в лицето на Филип II. Картографското платно, чийто размер е 93 х 86 см, е създадено в белгийския град Антверпен. Това се случва  в далечната 1562 година. Тя е била одобрена от краля като най-точната карта на Африка и Америка, създадена по онова време.

За да се създаде документ под формата на картографска картина, са привлечени художници. В резултат на това , на нея са нарисувани много същества от всевъзможни митове. Най-голямата изненада обаче  предизвиква русалка, в чиято ръка лежи предмет, приличащ на летяща чиния на извънземни. Както бе споменато по-горе, това необикновено същество е разположено в близост до архипелага Огнена Земя.

На пръв поглед изглежда нещо фантастично, но може би художникът, който е получил задачата да нарисува русалка, е решил да остави някакво послание, знак за потомството, което намеква за появата на НЛО в тази област. Кой знае…

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *