НЛО и извънземна база са открити на Марс (видео)

Уфолози смятат, че са намерили НЛО и извънземна база на Марс. На снимки на повърхността на Марс е забелязан странен триъгълен обект, който,  според изследователите,  е катастрофирал извънземен кораб.

На видеоклип, качен на YouTube, се вижда странен обект в кратер на Червената планета. Уфолозите казват: „Няма съмнение, че има нещо почти идеално триъгълно, макар и малко потъмняло и леко изкривено, но изглежда, че съществува съвсем реално.“

И изглежда има и някаква куполна структура близо до предполагаемия НЛО. Авторът на клипа твърди: „Когато откриете друг обект в същата област, където вече сте намерили нещо необичайно, веднага се забелязва. Намерихме такива куполи на няколко планети и луни.

Смята се, че тези куполи са покриви на съществуващи бази. Дори и в НАСА твърдят, че за колонизацията на планетите ще имаме нужда от бази под формата на куполи.

 

Астрономи: Странните космически сигнали служат за ускоряване на извънземни космически кораби

Американските астрономи определиха  възможното предназначение на   бързите радио сигнали – те смятат,  че вероятно са произвеждани от извънземни цивилизации, пише  „Lenta.ru“. Параметрите на тези светлинни залпове, според авторите, са подходящи… Continue reading „Астрономи: Странните космически сигнали служат за ускоряване на извънземни космически кораби“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *