Пакистански тийнейджър завърта главата си на 180 градуса (видео)

В Карачи (Пакистан) живее уникалното 14-годишно момче Мохамед Самир. Момчето се е  научило да завърта главата си на 180 градуса с ръце.
Мохамед признава, че това не е вродена способност, а резултат от няколко години тренировки.

Тийнейджърът решил да повтори този трик, след като видял подобен в един от холивудските филми на ужасите.

Майката на момчето най-напред се опитала да му забрани такива експерименти, но по-късно решила, че  необичайната способност на сина й е „Божи дар“.

В резултат момчето напуснало училище и се присъединило към танцовата група „Опасни момчета“ („Dangerous Boys“). С участието си в нея Мохамед Самир започва да печели и финансово да помага на семейството си.

Вълшебният Портал 11:11. На 11 ноември се отваря Огнената Врата на Персей

11 ноември е  един от най-силните енергийни дни в годината. Този  енергиен Портал се отваря на 11:11. На този ден можете да получите енергии с невероятна сила. На 11 ноември… Continue reading „Вълшебният Портал 11:11. На 11 ноември се отваря Огнената Врата на Персей“

 

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.