Ясновидецът Крейг Хамилтън-Паркър: 2018 г. ще бъде година на политически сътресения и екологични бедствия (видео)

Каква ще бъде 2018 г. : Предсказания на медиума, който предсказа брекзита и победата на Тръмп.

Глобална икономическа криза, още един годеж в кралското семейство и дръзка атака на САЩ срещу голяма транспортна артерия на Северна Корея – това ни очаква през 2018 г. според най-известния британски ясновидец.

Следващата година ще бъде годината на жълтото куче

Крейг Хамилтън-Паркър може да види бъдещето и това бъдеще няма да е  розово за нас през новата година.

Предсказанията на медиума от Саутхемптън не винаги се случват, но той правилно прогнозира брекзита и победата на Тръмп на изборите, така че си струва да се вслушаме в думите му.

Този път той публикува видео на YouTube, в което споделя своите видения за това, което можем да очакваме през следващите месеци.

Сред мрачните му предсказания са серия от терористични атаки, както и глобален икономически спад.

Според човека, който предрече изборната му победа, Доналд Тръмп ще избегне импийчмънт.

Той също така казва, че Великобритания ще бъде обхваната от масови стачки, а един от американските военни кораби ще потъне през 2018 г.

Но не всички предсказания са толкова мрачни. Ясновидецът, който точно прогнозира, че Хилъри Клинтън ще напусне политиката през 2017 г., също така прогнозира, че властта на Ким Чен-ун в Северна Корея ще отслабне.

Всъщност Крейг счита, че дебелият тиранин ще бъде свален от собствения си народ, след като американските военни сили нанесат удар по основен търговски маршрут в Северна Корея.

Той също така твърди, че принц Хари и Меган Маркъл ще обявят годежа си през следващата година и прогнозира, че Тереза ​​Май ще се задържи на поста си на премиер.

Същевременно, според Крейг, ЕС ще се изправи пред сериозни трудности, докато Доналд Тръмп ще успее да избегне импийчмънт през следващата година.

Също така предсказателят прави редица прогнози, отнасящи се за екологията. Той прогнозира, че вулканът близо до Неапол ще се събуди, и това предсказание може да се отнася до Везувий – огромен вулкан, унищожил Помпей през 79 г.

И още едно предсказание за стихийни бедствия – от ледника на антарктическия шелф ще се откъсне огромен фрагмент.

Като цяло, всичко това изглежда не особено розово, но не бива да се отчайваме.

В своя блог Крейг пише: „2018 година ще бъде година на политически сътресения и екологични бедствия. Много от моите предсказания са доста мрачни, но аз чувствам, че едновременно с това ще бъде възможно да се наблюдава духовното израстване на хората по света, което ще бъде ясна предпоставка за това, че ние навлизаме в Златния век (период на благоденствие на човечеството, най-високи постижения в областта на културата, изкуството, науката, и така нататък).

Конфликтите и тежките изпитания, заедно със зачестилите екологични катастрофи, ще обединят добрите хора по света, които искат да разберат истинската мисия на човека на Земята. „

mixstuff – С. Бодрик

 

Предсказанията на Едгар Кейси за 2018 г: Спасителят ще се появи в образа на 9 годишно момче, което ще лекува всичко само с едно докосване

Известният американски ясновидец Едгар Кейси, който е наречен „спящият  пророк“, защото виждал бъдещето само в особен транс, много подобен на сън, е оставил предсказания и за 2018. Като първо, той… Continue reading „Предсказанията на Едгар Кейси за 2018 г: Спасителят ще се появи в образа на 9 годишно момче, което ще лекува всичко само с едно докосване“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *