Заподозряха ТВ водеща, че е рептилоид (видео)

Съществува теория, според която нашият свят се управлява от рептилии – раса от разумни влечуги с извънземен произход. Владетелите на света – известни актьори, милионери и представители на медиите – всички те принадлежат към тази раса, която управлява нашия свят.

Те умело се прикриват, приемайки формата на хора, но има нещо, което издава извънземната им природа – очите. Рептилоидът може да си постави маска на човек, но очите му си остават студени, характерни за рептилиите, които винаги издават истинската същност на съществото.

И този път наблюдателни граждани в САЩ, гледайки новините, обърнали внимание на очите на водещата, които макар и само за секунда, се променят и издават нейната нечовешка природа.

Казват, че очите са огледалото на душата …

Вижте сами:

Учени : Мумиите, открити в Перу, са на извънземни рептилии (видео)

Учените, извършили изследвания над мумиите, открити в Перу, направиха сензационно изявление. Мексиканският уфолог и журналист Джейми Маусън разпозна извънземни рептилии в мумиите, открити в една от пещерите на Перу през… Continue reading „Учени : Мумиите, открити в Перу, са на извънземни рептилии (видео)“

 

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.