„Звуците на Апокалипсиса“ са чути на 64 места по света тази година…

Съвсем наскоро в Алабама са чути подобни апокалиптични звуци. Предложените причини включват свръхзвукови самолети, експлозия на земята или експлозия на метеорит, но нито една от тези хипотези не е потвърдена.

Други странни звуци са чути в  Кейрнс на 10 октомври и Абергавенни на 11 май. Инцидентите със странни звуци, идващи от небето,  стават все по-чести.

Да, инцидентите стават все по-чести, но тяхната причина остава загадка. Само през тази година подобни звуци са чути  64 пъти на места като Мичиган, Лапландия, Сент Ив, Суонси и Йоркшир и други.

Причината за появата им остава загадка, въпреки че са предложени няколко обяснения.

1) Звуков удар по време на прехода на самолета към свръхзвукова скорост

Звуков удар е звук, свързан с ударни вълни, създадени от обект, който се движи във въздуха по-бързо от скоростта на звука – например свръхзвуков самолет.

2) Военни учения

Много необясними силни шумове могат да бъдат резултат от военни учения, извършвани на военни или морски бази или в отдалечени райони, използвани за такива учения.

3) Контролирани експлозии

Контролирана експлозия е метод за детониране на взривно устройство, използвано в минните операции в кариерите.

4) Необичайно време

Много силни звуци са свързани с необичайни метеорологични явления, като гръмотевични бури.

5) Метеори

Големите метеори, които летят над  Земята, често създават ударни вълни, които могат да бъдат чути като звукова експлозия.

6) Звук  от самолет, усилен от въздушните условия

Някои твърдят, че звукът е предизвикан от инверсия – явление, което възниква, когато слой от топъл въздух се намира над слой от по-студен въздух, което увеличава звука на самолета до няколко десетки километра.

7) Извънземни

Някои твърдят, че загадъчните звуци са шумове, създадени от извънземни или по-скоро от техните летящи машини.

8) Знаците на Апокалипсиса

Нещо лошо се случва на нашата планета и тези звуци са последица от тези страховити промени.

 

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.