Бъг в Матрицата, извънземен или владеещ левитация: Футболистът Зей Джоунс не се подчинява на гравитацията (видео)

22-годишният американски футболист Зей Джоунс, който играе за отбора на „Бъфало Билс“, понякога не се подчинява на законите на гравитацията. До това заключение е стигнал популярният британски уфолог Тайлър Глокнер, известен в интернет под псевдонима Secureteam10.

Наблюдателният специалист неотдавна преглеждал мача между „Канзас Сити“ и „Бъфало Билс“, състоял се на 26 ноември тази година и забелязал една изключително мистериозна подробност по отношение на Зей Джоунс.

В определен момент играчът с номер 11 пада на полето, а след това се изправя доста странно, като само леко се оттласква от пода с ръце. Като изгледате видеоклипа, представен по-долу, можете да видите нещо наистина невероятно със собствените си очи.

Тайлър е убеден, че никой човек, дори и най-силният и ловък спортист, не може да направи това. Ето защо уфлогът предполага, че това е бъг в работата на така наречената „Матрица„, която замества реалността ни.

Ще припомним, че ако се вярва на тази конспиративна концепция, човечеството живее в илюзия, създадена от извънземни, по-висш разум, изкуствен интелект или някой друг. И понякога в работата на тази сложна програма се появяват грешки, които приемаме за чудеса, халюцинации или аномалии.

Законите на гравитацията са нарушени: Матрица или левитация?

Например, когато отивате на работа сутрин, можете да срещнете един и същ човек няколко пъти, който идва към вас. Или, вековното дърво, което расте близо до къщата ви, изведнъж изчезва без следа за една нощ, но само вие ще си спомните, че то до вчера е било там.

Привържениците на конспиративните теории вярват, че именно така се проявяват малките неизправности в работата на Матрицата. Според тази логика американският футболист Зей Джоунс за секунда престава да се подчинява на известните закони на гравитацията.

Това обаче е само предположение на Тайлър Глокнер. И въпреки че много други изследователи на паранормални феномени го споделят, някои интернет потребители, гледали този видеоклип, имат свои мнения по този въпрос.

Например, Зей Джоунс може просто да има вродената способност да левитира, която интуитивно използва по този начин, може би дори без подозира своя свръхестествен талант. Във всеки случай, това е интересно и е изненадващо, че никой преди това не е забелязал в този футболен играч нещо необичайно.

Матрицата на Земята: Хората в скотобойната на извънземните

Може би Матрицата отдавна съществува, само че акумулаторите за захранване на кукловодите не са нашите тела, а нашата чиста енергия, която лесно и незабележимо се източва от нас, не от… Continue reading „Матрицата на Земята: Хората в скотобойната на извънземните“

Не сте знаели каква е Тайната на „Жената в червено“ от филма „Матрицата“, нали? Вижте зловещата истина:

Когато през 1999 г. филмът  „Матрицата“ тръгна по кината, публиката по онова време  не можеше дори да си представи как той ще стане феноменално явление в обществото. „Червеното и синьо… Continue reading „Не сте знаели каква е Тайната на „Жената в червено“ от филма „Матрицата“, нали? Вижте зловещата истина:“

Парагвай: Бъг в Матрицата или намеса на извънземни?

Обяснение към снимката: В Eрнандриас, който се намира в югоизточната част на Парагвай, нерядко се виждат  НЛО. Но в понеделник, 22 май, 2017 г., след 21 часа се случва  инцидент,… Continue reading „Парагвай: Бъг в Матрицата или намеса на извънземни?“

Related Posts

One thought on “Бъг в Матрицата, извънземен или владеещ левитация: Футболистът Зей Джоунс не се подчинява на гравитацията (видео)

  1. Ясно личи,че видеото е манипулирано,макар и зле.Да пуснат още подобни с този състезател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *