Мистериозен равностранен шестоъгълник е открит на стара снимка на Луната (видео)

На мексиканския паранормален канал в YouTube Mundo Desconocido, преди няколко дни се появи ново видео с шестоъгълна структура , забелязана на стара лунна снимка.

Както се посочва в коментарите към видеоклипа, авторите му са разгледали много стари снимки на Луната, направени през 60-те години от орбиталния апарат Lunar Orbiter. На една от тези снимки е открит обект с удивително правилна шестоъгълна форма.

В самия видеоклип обектът е определен като кратер и това вероятно е кратер, а не „пирамида“, както предполага прочутият уфолог Скот Уорън на своя уебсайт. Той също така пише, че това е стар и вече полуразрушен обект с очевидно изкуствена природа.

Обектът е 100- процента  правилен шестоъгълник, а в природата такива точни обекти обикновено се срещат сред снежинките или сред други кристали. Но на кристална структура лунният обект определено не прилича.

Авторът на видеото привлича вниманието към факта, че до този кратер има кратери с обичайната  кръгла форма, които въобще не са шестоъгълници.

Конспирации: Слънцето и Луната са „имитации на рефлектори“, които крият Нибиру от нас (видео)

Помните ли всички тези сензационни истории за планетата X или Нибиру? Смяташе се, че митичната планета ще се сблъска със Земята и че нашият свят ще бъде напълно унищожен тази… Continue reading „Конспирации: Слънцето и Луната са „имитации на рефлектори“, които крият Нибиру от нас (видео)“

Огромен флот от НЛО се появи на Луната (видео)

Виртуалният уфолог streetcap1 публикува видеоклип със странни явления на Луната. Според изследователя някакви обекти на Луната са предизвикали загриженост сред учените на НАСА. Видеото показва бързо движение на множество НЛО… Continue reading „Огромен флот от НЛО се появи на Луната (видео)“

Извънземната, която „Аполо 20“ открива на Луната (видео)

В центъра на една от най-скандалните конспиративни теории стои  прословутата мисия „Аполо 20“ на Луната.   И още едно видео: OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се… Continue reading „Извънземната, която „Аполо 20“ открива на Луната (видео)“

Луната е куха! Открит е входът в тази огромна извънземна база (видео)

Доказателства, че Луната не е естествен спътник на Земята, а че е огромна база на извънземни, че е куха отвътре (може би дори и портал за пътуване във Вселената), има… Continue reading „Луната е куха! Открит е входът в тази огромна извънземна база (видео)“

 

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.