На Луната е открита огромна слънчева централа на извънземните (видео)

На снимка на кратера на Тихо, разположен на повърхността на Луната, уфолозите са забелязали странна структура, около която възникнаха разгорещени спорове.

Откритият обект е с огромни размери, а по своята форма  прилича на слънчев панел. Такива конструкции на нашата планета се използват в слънчевите електроцентрали, които превръщат слънчевата светлина и топлина в електричество. Изследователите счита, че подобни технологии за производство на електричество могат да са известни и на извънземните.

Представените снимки, според уфолозите, още веднъж свидетелстват в полза на хипотезата, че Луната е населена с разумни същества.
Скептиците обаче не са съгласни, защото смятат , че на снимката се вижда естествена планинска формация, която просто има необичайни очертания.

Конспирации: Слънцето и Луната са „имитации на рефлектори“, които крият Нибиру от нас (видео)

Помните ли всички тези сензационни истории за планетата X или Нибиру? Смяташе се, че  митичната планета ще се сблъска със Земята и че нашият свят ще бъде напълно унищожен тази… Continue reading „Конспирации: Слънцето и Луната са „имитации на рефлектори“, които крият Нибиру от нас (видео)“

Конспирации: На снимка на Луната по време на мисията „Аполо 17“ се вижда фигура на човек без скафандър (видео)

На канала в YouTube на Streetcap1, който търси различни аномалии на снимки, НЛО и други необичайни феномени, на 16 ноември е публикуван нов видеоклип. Изследователят е открил стара снимка на… Continue reading „Конспирации: На снимка на Луната по време на мисията „Аполо 17“ се вижда фигура на човек без скафандър (видео)“

На Луната е намерена база на извънземните, която после мистериозно изчезна (видео)

Уфолозите от SecureTeam10 са намерили на снимки на Луната, направени от орбиталната сонда LRO, извънземна база. Те твърдят, че това не е природно образувание. Като доказателство те показва снимки, направени… Continue reading „На Луната е намерена база на извънземните, която после мистериозно изчезна (видео)“

Related Posts

One thought on “На Луната е открита огромна слънчева централа на извънземните (видео)

  1. …Все повече започвам да си мисля за подозрителният ред на поднасяната ни информация напоследък около нас-имам предвид-Слънчевата система:
    1-Огромното небесно тяло,нахлуло-както го написаха-в нашият двор…
    2-Отново нещо ново в твърде подозрителният и странен кратер Тихо на Луната..
    3-Нетипично за свободно тяло в Космоса на госта ни…
    4-…….
    5-…..
    ….Сякаш някой преразказва или ни напомня за Рама…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *