Нещо се случва на Луната! Странна аномалия изненада уфолозите (видео)

Известният словашки уфолог Мартин Микуаш пише  в блога си, че е заснел през нощта Луната на видео, и неочаквано открил на  повърхността й странна структура. Според изследователя на НЛО, загадъчният обект на Селена много прилича на огромен звездолет.

Авторът на находката смята, че тази структура изглежда твърде правилна и симетрична, за да е   планина или естествено природно възвишение.

Микуаш разказва:

Преди около година разглеждах Луната в  същата точка и не видях на  нея нищо подобно. Toест  това нещо е успяло да се появи там през тези 12 месеца. Странно, че никой друг не го е забелязал за това време.

 Въпреки че  съм сигурен, че специалистите от американската космическа агенция HACA отдавна са забелязали тази аномалия, но, естествено, не са съобщили тази сензационна новини на световната общественост. Ами ако извънземните вече са на Луната и  внимателно ни наблюдават? Ако те се готвят да атакуват  нашата планета? Политици и прочути учени ще намерят къде да се скрият, те имат супербункери за милиарди долари. Но какво да направят в случай на инвазия обикновените хора като нас?

Колегите на Микуаш от всички краища на Земята изразиха огромен интерес към откритието му.

Някои уфолози  предполагат, че на повърхността на естествения спътник на Земята се намира не  космически кораб на представители на извънземна цивилизация, а тяхна постоянна база. С какво се занимават „зелените човечета“ там, е трудно да се определи.

Но едно може да се каже cъс сигурност: в последните години на неидентифицираните летящи обекти и изкуствени извънземни  структура се наблюдават все по-често.

Например, някои експерти смята, че след 10-15 години човечеството ще осъществи първия си официален контакт c извънземните.

Хипнотерапевтът Мери Родуел : На Земята вече има деца-хибриди от извънземни и хора (видео)

В интервю за журналиста Алексис Брукс известният хипнотерапевт Мери Родуел (Mary Rodwell) обяснява защо  трябва да приемем, че на планетата вече има хибриди между хора и извънземни. В своята практика… Continue reading „Хипнотерапевтът Мери Родуел : На Земята вече има деца-хибриди от извънземни и хора (видео)“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *