Офицери от САЩ твърдят: Извънземните вече са тук! (видео)

В продължение на повече от 50 години американското правителство крие доказателства за контакти с извънземни – това твърдят 20 пенсионирани офицери от военно- въздушните сили и разузнавателни служби.

20-те свидетели са само малка част от 400-те човека, които желаят да свидетелстват под клетва в Конгреса на САЩ.

Декември 2017 г. – досега нищо не се е променило и американското правителство и НАСА все още крият доказателства за съществуването на междузвездни космически кораби в нашата Слънчева система и извънземни посещения на нашата планета.

Дори сондата Касини ясно показа снимки на сателитите на Сатурн, като Prometius, Atlas, Pan, Daphnes и Tethys. Луните, които изобщо не са луни, защото са огромни извънземни космически кораби, маскирани като луни, като марсианската луна Фобос, която вероятно е извънземен орбитален спътник.

Този видеоклип представя свидетелства за извънземни космически кораби от материали на мисията от 1972 г. Apollo 16 до Луната, както и изображения на спътниците на Сатурн, направени от космическия кораб „Касини“.

The Daily Mail: През 2017 г. човечеството ще открие извънземен живот

През 2017 г., човечеството най-накрая ще открие  извънземен живот – смятат  британски учени, и според техните  предположения такъв  може да има на един от спътниците на Сатурн. Материал с тази … Continue reading „The Daily Mail: През 2017 г. човечеството ще открие извънземен живот“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *