Папа Йоан XXIII се е срещал с извънземен

Едно от най-удивителните откровения по отношение на  Ватикана, е било направено през настоящото хилядолетие. Лорис Каповила – бивш секретар на папа Йоан XXIII, който почина през 1963 г. – е заявил, че веднъж папата лично се е срещал и е разговарял с … извънземен.

В  това   неочаквано изявление, направено за пресата през 2005 г., кардиналът заявил пред репортери, че Йоан XXIII никога от никого не е скривал  факта за  изумителната си среща, а кардиналите , които са били в най-близкото обкръжение на  главата на Римокатолическата църква,  са били добре запознати с това и единодушно са вярвали на  папата.

Според Лорис, Негово светейшество влязъл в контакт с представителя на разумна  извънземна цивилизация, до резиденцията си  в италианския град Кастел Гандолфо.

Понтификът и неговият секретар се разхождали из градината, когато изведнъж до тях се  появила  златиста аура. След това във въздуха, се образувал портал с най-невероятни цветове, от който излязло  невероятно красиво създание,  не приличащо на  човек.

Поразени  от тази невероятна сцена, Йоан XXIII и Kaповила паднали на колене и започнали да се молят, вярвайки, че пред тях се е появил  ангел  Божий. Независимо от това добронамереният извънземен помолил мъжете да се изправят и поискал да говори насаме с главата на Ватикана.

Беседата на папата и пришълеца, дошъл или от друга звезда, или от паралелен свят, според спомените на кардинала, продължила около половин час.

Когато всичко свършило, извънземният мигновено изчезнал, а  Негово светейшество се върнал при секретаря си и вдъхновено казал:

„Децата на Господа присъстват навсякъде, въпреки че не всички ни виждат нас като братя.“

Какво са означавали тези думи, Каповила не могъл да обясни точно на журналистите. Може би извънземният посетител е казал на  папата, че има разумен живот във всички краища на Вселената, но не всяка извънземна раса  ще се отнася с нас дружелюбно.

Но това са предположения на съвременните уфолози …

WikiLeaks: Папа Франциск знае за съществуването на извънземните и за техните добри намерения

Бившият астронавт на НАСА пише: Папа Франциск знае, че съществуват извънземни и че те искат да помогнат на хората. Шестият човек, стъпвал на Луната, бившият американски астронавт Едгар Мичъл твърди,… Continue reading „WikiLeaks: Папа Франциск знае за съществуването на извънземните и за техните добри намерения“

Какво означават мистериозните думи на папа Франциск: „този месец май… последният..те искат .. ако .. те направят..aпокалипсис..край ..“

Както научихме от нашия източник от египетския телевизионен канал Sada El Balad, папа Франциск посети  Египет. Тази визита от самото начало се придружава от тайнствени и загадъчни действия и думи… Continue reading

Koсмологът Герардус ‘т Хофт с шокиращо откритие: Всички събития във Вселената са предопределени

Всички събития в нашата Вселена могат да са напълно предопределени, и у хората може напълно да отсъства свободна воля, а у „Висшите сили“ – способност да се намесват в работата… Continue reading „Koсмологът Герардус ‘т Хофт с шокиращо откритие: Всички събития във Вселената са предопределени“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *