Три загадъчни портала за НЛО са заснети до МКС (видео)

Близо до Международната космическа станция уфолозите Брет и Блейк Кузън неочаквано са открили три неизвестни обекта, приличащи на извънземни портали. Според метеоролозите, по време на проведените наблюдения, облаци в тази област на земната атмосфера напълно са липсвали.

Извършвайки наблюдения и изучавайки получените данни от камерите на космическата станция, уфолозите са открили три неидентифицирани обекта в близост до МКС. Те били разположени над нивото на земната атмосфера. Неизвестните обекти приличали на димни пръстени.

На YouTube бе публикуван видеоклип с   неизвестните обекти. Мненията на потребителите на канала за естеството на това явление са най- различни. Някои смятат, че странните обекти са метеори, които навлизат в земната атмосфера. Други считат, че тези мистериозни пръстени повече приличат на облаци.

 

Загадъчен НЛО унищожава кемтрейли (видео)

В YouTube на канала SuspectSky на 17 ноември се появи видео с бял кълбовиден НЛО, който лети в небето сред много дълъг облак, подобен на известните кемтрейли (Chemtrails). НЛО не… Continue reading „Загадъчен НЛО унищожава кемтрейли (видео)“

 

 

 

 

 

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.