Учени: „Нещо огромно“ е влязло в земната атмосфера и после я е напуснало (видео)

Мистериозен входящ радиолокационен сигнал е засечен в атмосфера на Земята на 2 декември 2017 г. от службата за откриване на входящи в земната атмосфера метеорити.

Метеоритният сензор не е засякъл никакъв обект, навлизащ в атмосферата на нашата планета, но е засякъл няколко загадъчни звукови сигнали, които са зафиксирани от радара и от звуковите сензори. Сигналът и звукът са продължили около 2 минути.

Метеорният детектор се намира в столицата на окръг Колумбия, САЩ. Специалистите отбелязват, че след като е открит непрекъснат звуков сигнал, това едва ли може да бъде метеорит или ехо от навлизането му в атмосферата, значи това е нещо друго.

Радиовълните от УКВ сектора понякога създават пикове с необичайна форма, които се отразяват от йоносферата, и са наречени «Sporadic E.», но тези «Sporadic E.» са типични за летния сезон в северното полукълбо (можете да чуете УКВ радиостанция или да уловите аналогова ТВ, отдалечени на хиляди километри). Като се има предвид, че сега е зимният сезон в тази част на света, е малко вероятно странният сигнал да е така нареченият «Sporadic E.».

Тогава ако не е бил «Sporadic E.», какво тогава е предизвикало странните радиосигнали и звук?

И докато някои се чудят дали това е неизправност в техниката, други са убедени, че сигналът, който е продължил около две минути, е предизвикан от това, че нещо голямо от космоса е навлязло с висока скорост в атмосферата, а след това е преминало през нея много бавно….

Комета, астероид или космически кораб? Астрономите не знаят какво прелетя покрай Земята

Астрономи с помощта на телескопа PanSTARRS 1, за първи път откриха необичаен космически обект, който, според тях  е комета, която не се върти около Слънцето, а идва от друга звездна… Continue reading „Комета, астероид или космически кораб? Астрономите не знаят какво прелетя покрай Земята“

На Земята всяка година изчезват безследно 8 000 000 (осем милиона!) деца. Къде са? (видео)

  Тъй като официалните медии по някаква причина не говорят за това, темата за изчезналите деца отдавна е обект на интерес от страна на конспиролозите. На тях им идват на ум… Continue reading „На Земята всяка година изчезват безследно 8 000 000 (осем милиона!) деца. Къде? (видео)“

Шокиращо: Извънземните крадат от Земята уран (видео)

Неведнъж е писано за това, че извънземните са на нашата планета не само от любопитство, а  също така  и заради материални интереси, те си „взимат“ от Земята вода, пръст, и… Continue reading „Шокиращо: Извънземните крадат от Земята уран (видео)“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *