Загадъчен запис от МКС: Извънземен кораб, сателит на извънземна цивилизация или втория спътник на Земята ? (видео)

Руският уфолог, конспиролог и виртуален археолог Валентин Дегтерев направи още едно любопитно откритие: той заяви, че на 4 декември е успял да открие на видеозапис от МКС огромен НЛО, който е прелетял около нашата планета.

Дегтерев наблюдавал онлайн една от камерите, инсталирани на Международната космическа станция, и когато космическата станция се оказала над Южна Америка и била осветена от Слънцето, на орбитата на Земята се появил сферичен обект.

Авторът на находката предполага, че „летящата чиния“ е изработена от метал, защото, подобно на МКС, тя добре отразява лъчите на Слънцето. При това размерите на предполагаемия извънземен кораб са много по-големи от тези на международната орбитална станция.

Този НЛО с огромни размери не би могъл да бъде метеорологична сонда, космически отломки, изкуствен сателит или Луната, както заявиха веднага много скептици. Неидентифицираният обект се е движел по параболична орбита, а Луната по това време се е намирала на друго място. Ето защо уфологът първо сметнал, че това е изкуствен обект.

Дегтерев споделя и още една теория. Според нея, неотдавна Земята скоро се е сдобила с втори естествен спътник, който може да е долетял тук от космоса или дори да е бил доставен от представители на извънземна цивилизация. Или може би това е известната митична планета Нибиру, която според алтернативни изследователи, е на път да се сблъска с нашата планета и да я унищожи?

Битката на извънземните за Земята: „Белите богове“ побеждават рептилиите

Продължение. От историята си спомняме за палеоантропи, австралопитеци, неандерталци и така нататък. Тези неуспешни опити са били „изтрити“ от лицето на Земята, а  човекоподобните бели богове отново заселват  планетата, но… Continue reading „Битката на извънземните за Земята: „Белите богове“ побеждават рептилиите“

Мистериозната битка на НЛО над Швеция през 1665 г.

Рибарите от Бархьофт (тогава територия на Швеция, сега Германия) на 8 април 1665 г. около 14 часа забелязали небесни кораби, които се сражавали в небето помежду си. След битката в… Continue reading „Мистериозната битка на НЛО над Швеция през 1665 г.“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *