Астрономът Пол Кокс, официално: В Слънчевата система има второ Слънце (видео)

Известният астроном Пол Кокс (Paul Cox) хвърли   истинска информационна бомба, която размаза мозъците дори на конспиролозите.

По-рано, преди повече от година, коментирайки преминаването на Меркурий на фона на слънчевия диск, Пол Кокс привлече вниманието на обществеността върху ярко светлинно петно,  вдясно от Слънцето. Ето неговия коментар:

– Може би ще ми обясните каква е тази ярка светлина откъм Слънцето? Това е второто ни Слънце – заяви астрономът на шокираната публика.

През 2016 г. това изявление аматьорите астрономи възприеха като шега,  като подигравка на поддръжниците на съществуването на Нибиру и  конспиролозите. Но започна 2018 г. и сега  Пол Кокс публично заяви  следното:

– Не знам дали подозирате, че имаме второ Слънце, но то вече е тук. НАСА и други организации все още скриват това по някаква причина, не ни казват истината. „

Всъщност много хора са чували за съществуването на втора звезда в Слънчевата система, нейният външен вид е отразен дори и в средновековните гравюри:

Обаче в този случай за  Нибиру говори уважаван, дипломиран астроном, а не  самозван  експерт по Космоса. Затова  сега дори и  конспиролозите са в ужасно недоумение!

Още по темата:

За извънземният произход на мъжете и гостите от Нибиру (видео)

Хипотезата, че мъжете не са се появили в резултат на еволюцията, а са биороботи, които са създадени от високоразвита древна цивилизация, не е нова. Може би извънземен космически кораб се… Continue reading „За извънземният произход на мъжете и гостите от Нибиру (видео)“

Земята е колония на Нибиру?

Днес   теорията за палеоконтакта бързо набира популярност. Същността и  се състои в това, че човекът е създаден от високоразвита извънземна цивилизация – включително и за работа в мините за добив… Continue reading „Земята е колония на Нибиру?“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *