Древната ядрена война между земляните и извънземните е била катастрофална за планетата!

Учените все повече стигат до извода, че преди хиляди години е имало  ядрена война между древните земни жители – асури и извънземните, което е довело до  екологична катастрофа и промяна в условията на живот на нашата планета.

Има много потвърждения на тази хипотеза. На Земята има много следи от въздействието на  радиацията. У животните и хората се срещат мутации, които причиняват циклопизъм (у циклопите  единственото око е над носа). А от легендите на много народи  може да се научи за съществуването на циклопи, който са воювали  с хората.

Като второ,  радиацията води до полиплоидия – удвояване на хромозомния набор, което причинява гигантизъм и удвояване на органите: две сърца или два реда зъби. Учените периодично намират на Земята останките от гигантски човешки скелети с два реда зъби.

Третата насока на радиоактивната мутагенеза е мон-голоидността. Въпреки, че дори и сега тази раса на Земята е най-разпространена,  по-рано е имало много  повече монголоиди – те са се срещали в Европа, в Шумер, в Египет и дори в Централна Африка.

Друго потвърждение на радиоактивната мутагенеза е раждането на уроди и деца с атавизми (връщане към предците). Радиацията води до шестопръстие, което се появява  у японците, оцелели от американските атомни бомбардировки, както и у  новородените в Чернобил.

На Земята има повече от сто кратери с диаметър 2-3 километра, сред които има две огромни: в Южна Америка (диаметър – 40 км) и в Южна Африка (диаметър – 120 км). Ако са били образувани през Палеозоя (преди 350 милиона години), то от тях отдавна нищо нямаше да е останало, защото дебелината на горния слой на Земята се увеличава с около един метър на сто години.

И фуните на тези кратери са  все още непокътнати. Това предполага, че ядрена атака се е случила преди 25-35 хиляди години. Като отчетем  има хиляди такива фунии, които са с диаметър 3 километра, получаваме, че поне 5000  бомби са били взривени във  войната с асурите.

Тези факти потвърждават, че е имало ядрена война. Огънят е изгарял всичко  „три дни и три нощи“ (както пише в кодекса на маите) и е причинил  ядрен дъжд – където не били  паднали бомби, е поразявала радиацията. Друг ужасен феномен, причинен от радиацията, са светлинните изгаряния.

Те се обясняват с факта, че ударната вълна се разпространява не само по земята, но и нагоре. Достигайки до стратосферата, тя  унищожава озоновия слой, който предпазва Земята от увреждане от пагубната ултравиолетова радиация. Известно е, че ултравиолетовите лъчи изгарят незащитената кожа. Ядрените експлозии са довели до значително понижаване на налягането и отравяне на газовия състав на атмосферата, убивайки оцелелите.

Асурите са се опитали да избягат от смъртта в подземните си градове, но ядрените дъждове и земетресения унищожили убежищата им и изкарали жителите им обратно на  повърхността на Земята. Преди това учените считали, че сегашните „тръби“ от пещерите до повърхността на земята имат естествен произход.

Всъщност те са направени  с помощта на лазерни оръжия за изпепеляване на асурите, които са се криели в подземията. Тези „тръби“ имат правилна кръгла   форма, която е необичайна за такива фунии с  естествен произход (много от тях се намират в пещерите на региона на Перм, включително в околностите на град Кунгур).

Сега става ясно  защо във всички краища на света са изкопани тунели с хиляди километри дължина, такива са открити в Алтай, Урал, Тян Шан, Кавказ, в пустините Сахара и Гоби,  в Северна и Южна Америка.

Може би, лазерите са били използвани не само за изпепеляване на асурите. Веднага щом лазерният лъч е достигал до  разтопения подземен слой, магмата е изригвала, образувайки с  времето вулкани от  изкуствен произход.

Онези, които оставали в подземията, постепенно губели зрението си Потомци на асурите се смалявали и ставали джуджета, за  които има много легенди.

Тези  същества с нисък ръст са оцелели и до днес, и те имат не само черна, но и бяла кожа (менехетите в  Гвинея, народностите допа и хама, с ръст не  повече от метър, живеещи в Тибет).

Близо до Стерлимамак (град в Башкирия) има два бархана ( пясъчни наносни хълмове в пустинята) от минерални вещества. Вероятно това са две гробници на асурите; Има много подобни гробници на Земята.

Но някои асури са оцелели до наши дни. Изследователи на  аномални явления през 70-те години съобщават за срещи с гиганти, с ръст на  40-етажна сграда. Стъпките на тези титани са били придружавани от силен тътен, а краката им потъвали дълбоко в земята.

Що се отнася до живота под земята, той  е възможен. Според геолозите, под земята има повече вода, отколкото в целия Световен океан, там се намират подземни морета, езера и реки.

Учените имат предположения, че водите на Световния океан са свързани с подземните води, и между тях има не само обмен на вода, но и обмяна на биологични видове.

За да може  подземната биосфера да е самодостатъчна, трябва да има растения, които да отделят кислород и да разлагат въглеродния диоксид. Но фотосинтезата,  оказва се, може да се случва и в пълна тъмнина, достатъчно е просто да се пропуска  през земята слаб електрически ток с определена честота.

На местата, където се отделя топлина на повърхността на Земята, са открити форми на термичен живот, които не се нуждаят от светлина. Може би,  те могат да бъдат както едноклетъчни, така и многоклетъчни и дори да достигнат до високо ниво на развитие.

Появата на динозаври на Земята (като чудовището от Лох Нес) говори за това, че живеещите под Земята същества понякога излизат на повърхността да „пасат“. Много такива плаващи същества от времето на асуричната биосфера,  вероятно са намерили спасение именно под Земята.

Съобщения за динозаври, които се появяват в океаните, моретата и езерата,  са доказателства  за проникващи от подземието същества, които са намерили убежище там.

Според Ведите, асурите били големи и силни, но са загинали заради своята доверчивост и простодушие. Боговете, чрез измама  побеждават асурите и ги натикват  под земята и на дъното на океаните.

Пирамидите, пръснати по планетата (в Египет, Мексико, Тибет, Индия) показват, че културата е била единна, и за земляните не имало никаква причина да  воюват помежду си. Тези, които Ведите наричат ​​богове, идват от небето, те са пришълци от космоса, а ядреният конфликт най-вероятно е бил космически.

По темата:

Преди 25 хиляди години на Земята е имало ядрена война

Това показват резултатите от съвместен научен проект на специалисти от НАСА и френски учени. Изглежда теорията на Дарвин, според която нашите далечни предци са били маймуни, губи все повече позиции.… Continue reading „Преди 25 хиляди години на Земята е имало ядрена война“

Митове и Конспирации: Шумерските текстове описват древна ядрена война! (видео)

Учени са забелязали на шумерски таблички изображение на ядрена бомба и последиците от нейното използване. Древните шумери са оставили много записи на глинени плочки, които след като били дешифрирани, учените… Continue reading „Митове и Конспирации: Шумерските текстове описват древна ядрена война! (видео)“

Мощна ядрена експлозия е имало на Марс

Мистерията на Марс, както изглежда, най-накрая е разгадана. Старши научният сътрудник в компанията производител  на космически технологии Technologies Corp Джон Бранденбург обяснява не само защо космическия съсед на Земята е… Continue reading „Мощна ядрена експлозия е имало на Марс“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *