Известният уфолог Скот Уорнинг откри хуманоиди на нова снимка от Марс

Признатият уфолог, конспиролог и виртуален археолог Скот Уорнинг от Тайван е открил поредната друга аномалия снимки на Червената планета, направени от американския марсоход „Curiosity“.

НА  11-ти януари тази година, роботът НАСА е фотографирал на Марс две невисоки хуманоидни същества.  Като разгледате изображението по-долу, можете ясно да видите тези мистериозни човекоподобни фигури.

„Дебел и слаб“ – така могат да се характеризират нашите „герои“.

Ами ако това са същества от различни видове, които се срещат на Марс и случайно са попаднали в обектива на камерата на „Curiosity“? Или може би става дума за малки каменни скулптури? Самият Уорнинг счита, че това са живи същества, а именно скулптури. Ето какво пише уфологът:

Все още не вярвате в съществуването на цивилизация на Марс? В такъв  случай разгледайте тази снимка от Червената планета. Тя ясно показва два хуманоида, които стоят един до друг. Невъзможно е да се каже дали това са живи същества или статуи, но предполагам, че са  скулптури, които са там  милиони години.

Помните ли жителите на Помпей, които са били погребани под слой пепел след изригването на Везувий? Те са се  превърнали в подобни вкаменени статуи. Може би някога подобен катаклизъм е имало и  на Червената планета и тези малки хуманоидни същества са застинали там?

Няма да обръщаме внимание на скептиците с техните вече скучни твърдения за илюзии, по-добре да си спомним какво казват конспиролозите за това. Според тях земляните отдавна пътуват до Марс в рамките на съвместни програми с извънземни. И всички тези марсоходи и официални мисии на  НАСА не са нищо повече от отвличащи маневри за широката общественост.

Ако приемем всичко това, вярвайки в множеството инсайдерски откровения (прочетете, например, материалите от сайта „Божествения Космос“ от Дейвид Уилкок), можем да кажем, че снимката с хуманоидни фигурки на  Червената планета – не е толкова фантастична, ако на Марс наистина е имало  и все още има силно развита цивилизация …

 

На снимка от Марс засякоха „гущер“ (фото)

Това странно създание на снимка от NASA е открито от японски изследовател през март 2013 г. Уфологът Скот Уорнинг  на интернет страницата си предполага, че ако Марс има следи от… Continue reading „На снимка от Марс засякоха „гущер“ (фото)“

 

 

12 необясними обекти на снимки от Марс (видео)

Едва ли някой би възразил, че след Земята Марс е една от най-интересните планети в нашата Слънчева система. Научихме толкова много за Червената планета, че променихме мнението си за всичко,… Continue reading „12 необясними обекти на снимки от Марс (видео)“

Изследователи откриха мистериозно създание и кула на най-близката до Слънцето планета

От американската космическа станция „Маринър 10“, работеща близо до планетата Меркурий, е  получена любопитна снимка. На нея се вижда  обект, много приличащ на хуманоид в молитвена поза. Този извънземен на… Continue reading „Изследователи откриха мистериозно създание и кула на най-близката до Слънцето планета“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *