Конспирации: В своята конферентна зала римският папа говори от устата на Рептилия! (видео)

От уебсайта Collective Evolution: „Когато за пръв път осъзнах истинския мащаб на това, което крие конструкцията на конферентната зала на папата, аз бях шокиран. Въпреки   10 години мои изследвания за  световния елит, глобалния контрол, окултизъм, символи и т.н., това ме накара да напиша и разкажа.

Чували ли сте за конферентната зала на папата? Също така известна и  като конферентна зала на Павел VI или залата на папската аудитория, тя е частично разположена във Ватикана и частично в Рим, Италия. Наречена в чест на папа Павел VI, и построена през 1971 г. от италианския архитект Пиер Луиджи Нерви, тя е с капацитет 6 300 човека, и  там се намира бронзовата статуя  La Resurrezione от Pericle Fazzini.

Досега всичко това звучи доста елементарно, но нека се потопим в онова, което прави тази сграда толкова странна. Ще започнем с по-малко странните неща и постепенно ще преминаваме  към доста по-странните.

Метод на изграждане и строителство

Сградата е проектирана с помощта на стоманобетон от известния архитект Пиер Луиджи Нерви. Той е известен с прости, но практични проекти, здрави и правени по съвест.

Елементарната кривина на сградата може да изглежда непривлекателна отвън, но  е част от онова,  което ние ще започнем да проучваме за  тази сграда, а аз обещавам, че когато стигнем до края, ще видите какво имам предвид.

Погледнете изображението по-долу и сравнете неговата форма с изображението на змията до него. Обърнете внимание на общите широки рамене, тясна, заоблена предна част, очите в средата,  ноздрите отпред и огънатата връхна част.Прозорци

Както вече можете да видите на изображението по-горе, има два прозореца от двете страни на сградата, които приличат на очи. Те са изработени от витражно стъкло и са разположени приблизително по средата на дължината на сградата от двете и страни.

В центъра на формата на очите  виждате прорез, който прилича на зеницата на рептилите.

 За да разберете целият скрит смисъл на конструкцията, по-добре е да погледнете и двете очи заедно.

Изведнъж   пред нас всичко се разкрива, нещата приемат истинската си  форма и започваме да виждаме цялото тайно значение на конструкцията – две очи на влечуго, които ви гледат, когато наблюдавате сцената.

Люспи и зъби

Погледнете отново снимката по-горе – какво забелязахте в центъра? Има нещо като статуя в центъра, а след това и от двете страни –  два остри зъба. Покривът и страничните части на сградата наподобяват люспите на змия.

Ето още едно изображение, което ви дава представа за конструкцията и усещането …

Сега нека разширим панорамата малко, за да можем действително да видим какво всъщност гледаме. На изображението по-долу всичко е  пределно ясно. Очи, форма, люспи, зъби, външен вид на рептилия … всичко това е там.

 

Въпреки това, знам, че това, което казвам, може да бъде трудно да се приеме, но всички жестоки истини минават през следните фази – смях и подигравки, частично приемане и в крайна сметка те започват да изглеждат съвсем очевидни за обществеността. Вярвам, че се приближаваме към третия етап, когато става въпрос за разбирането кой действително работи и оказва влияние върху нашия свят, и затова змийската символика съществува тук.

 

Дори нашите собствени правителствени служители заявиха, че знаят за Извънземните, но просто не говорят на обществеността за това. И както разказва  бившият министър на канадския отбраната Пол Хелиър: „Затова  те решиха да проведат разследване и изследваха в продължение на три години, и те изясниха с абсолютна сигурност, че четири вида, най-малко четири различни вида,    посещават тази планета от хиляди години“.

Знанията на правителствата за ИЗВЪНЗЕМНИТЕ са огромни, а вътрешните информатори показаха това многократно, с много документи по този въпрос. Можете да гледате филма Unacknowledged (Непризнатия) на Netfli за да научите повече за това.

Влиянието на рептилиите на теорията за дълбочинното състояние не е нова и може да се намери в много традиции и култури. Но това беше популяризирано от работата на Дейвид Айк, който, разбира се, получи много подигравки за нея. Независимо от това, милиони хора вярват в неговата работа. Силно препоръчвам да научите повече за тази теория тук: http://www.collective-evolution.com/2013/10/17/david-ickes-theory-of-the-reptilian-human-hybrid-apocalypse/.

Защо се използва тази символика

На събитие в Калифорния, наречено „Контакт в пустинята“, интервюирахме Дейвид Уилкок, дългогодишен окултен изследовател. По време на интервюто той спомена, че елитът/Илюминатите считат, че трябва да предадат намеренията си на човечеството, за да получат разрешение от нас да ги приемем.

Това се проявява под формата на ритуали по време на масови спортни събития и символизъм в цялото общество и в различни отрасли, в киното и музиката.

Когато започнете да разглеждате подробно скрития смисъл на това, което действително представлява папската конферентна зала, става ясно, че той говори от устата на змията. Той стои в предната част ба  устата и казва думите на Елита на всички слушатели. Елитът говори на човечеството чрез символика и точно това се случва.

Можете да видите пълното интервю на Дейвид Уилкок тук: https://explorers.collective-evolution.com/da-david-wilcock/.

http://www.collective-evolution.com/2017/11/17/the-dark-secrets-behind-the-popes-audience-hall-its-a-giant-reptilian/

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *