Загадъчни „летящи чинии“ бяха заснети заснети над Канада и САЩ (видео)

И миналата, и тази седмица, загадъчни „летящи чинии“ бяха забелязани над САЩ и Канада и, най-важното, бяха заснети с камери.

Уфлозите предполагат, че появата на тези НЛО може по някакъв начин да е координирана, въпреки че са се появили на различни места и са изглеждали различно.

Разбира се, не може да се говори за тотална извънземна инвазия, но напоследък предполагаемите извънземни кораби започват да се появяват подозрително често в Северна Америка. Може би това е предизвикано от „ракетната атака“ срещу Хавай, която, навярно, извънземните са предвидили, пише Esoreiter.

Първият неидентифициран летящ обект се е появил в петък, 12 януари, над американския град Орландо в щата Флорида. Това е била почти класическа „летяща чиния“ с форма на диск и неблестящ метален цвят.

Очевидец, който не казва името си,   три пъти снимал НЛО, като забелязал върху него правоъгълен отвор с две хуманоидни същества вътре.

Според автора на снимките, извънземните телепатично комуникирали с него, но това, което му казали, американецът предпочита да не разказва на широката общественост. Остава да се надяваме, че думите на гостите от друга планета са били окуражаващи.

Второто наблюдение се е състояло на 15 януари над канадския Корнуол в Онтарио. Местен жител и децата му били близо до къщата си и снимали небето.

Неочаквано те забелязали удивителен НЛО на фона на лунния диск, подобен на легендарния Черен рицар. Изненаданите канадци веднага снимали аномалията в небето. Мъжът не знае какво е това: космически кораб на извънземни, секретна военна разработка или нещо от паралелно измерение. Очевидецът съжалява, че не се е сетил да заснеме на видео този обект.

Уфлозите, които внимателно прозучили тези материали, ги признават за истински. Експертите по НЛО се шегуват, че сега последователите на множеството уфологични  култове със сигурност ще загубят спокойствието си, защото вярата им гласи, че преди началото на някакво невероятно важно събитие за човешката раса, все повече и повече „летящи чинии“ ще се появяват на Земята.

Въпреки че, може би,  те винаги са били много и едва в нашата епоха на високи технологии  сме започнали да ги снимаме навсякъде.

Още по темата НЛО:

The New York Times и Politico: Американски военни пилоти са снимали НЛО (видео)

Пентагонът призна за съществуването на тайна програма за изучаване на неидентифицирани летящи обекти – НЛО. За нея в продължение на пет години до 2012 г. са отпуснати милиони долари. Бяха… Continue reading „The New York Times и Politico: Американски военни пилоти са снимали НЛО (видео)“

Създателят на „Досиетата Х“ Крис Картър призова официално да се признае съществуването на НЛО

Бел. Ред. Вероятно е съвсем близо денят, в който официално ще бъде съобщено за присъствието на извънземни на нашата планета. Само проследете тези сюжети: Създателят на култовия тв сериал „Досиетата… Continue reading „Създателят на „Досиетата Х“ Крис Картър призова официално да се признае съществуването на НЛО“

Видео с извънземен кораб с размерите на Юпитер публикуваха уфолози

Според изследователите на паранормални явления диаметърът на този мистериозен обект е 164 хиляди километра. Ентусиасти – уфолози публикуваха видео с огромен НЛО – извънземен кораб, който по размери е четири… Continue reading „Видео с извънземен кораб с размерите на Юпитер публикуваха уфолози“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *