Предсказанията на Hal Turner за 2018: Войната ще бъде невъобразима. Тя ще донесе разрушения и смърт

За всички анализатори важи една обща препоръка : „да не се публикуват подробни прогнози“, но обстоятелствата са такива, че трябва да го направя. Прогнозите ми за 2018 г. са, както следва:

1) Съединените щати ще участват в множество значителни военни  действия срещу Северна Корея. На първия етап войната ще бъде дистанционна, което предполага нанасяне на удари само с ракети и от въздуха. Войната ще започне до 20 март 2018 г.

2) Северна Корея ще отговори на американските военни действия с ракетни удари срещу Гуам, Южна Корея (Сеул), Япония (Токио) и по континенталната част на САЩ.

3) След изстрелването на  тези ракети Съединените щати, Южна Корея и Япония ще обявят война на Северна Корея.

4) Китай ще спазва своя Договор за защита на Северна Корея. В резултат на това ще започне  сериозен военен сблъсък между Китай и Съединените щати както в Северна Корея, така и в околните морета. САЩ вероятно ще загубят два самолетоносача.

5) Северна Корея  ще активира клетките на своите „спящи агенти“, базирани в Съединените щати. Тези диверсанти ще започнат да атакуват инфраструктурата на страната: петролни и газопроводи, резервоари с гориво, транспортни магистрали, водохранилища и електрически мрежи.

В резултат на това в САЩ ще започнат мащабни и дълги прекъсвания на тока, ще бъдат прекъснати доставките на храна в градовете, ще започнат  проблеми с  питейната вода.

Това обаче ще бъде само началото, тъй като едновременно с физическото въздействие върху инфраструктурните съоръжения,  Северна Корея ще използва химически и биологични оръжия. САЩ ще бъдат изправени пред епидемия от антракс и едра шарка.

6) Освен отбранителните операции в Корея, Китай ще предприеме офанзивни стъпки и на други фронтове, като разгърне войските си в Тайван. В резултат на това САЩ ще се сдобият с още  един театър на военни действия.

7) Като се възползва от благоприятното стечение на обстоятелствата за Делхи, Индия ще реши да сложи край на териториалния си спор с Китай, докато  Китай е зает с военни спорове със Съединените щати.

8) В отговор Китай ще обяви война на Индия.

9) Пакистан също  ще се възползва от тази ситуация и ще реши да сложи край на териториалните спорове, като обяви война на  Индия.

10) Турция също няма да остане бездейна и ще се опита да укрепи позициите си в Сирия. В отговор Русия ще се намеси и Турция ще бъде смазана с ужасен удар.

11) Истанбул ще се опита да прибегне до помощ от НАТО, но в Брюксел  ще кажат, че сега просто ще наблюдават ситуацията.

12) Украйна ще се разпадне окончателно, в резултат на което Русия ще погълне цялата й територия на изток от Днепър. На  това НАТО вече няма да замълчи и ще въведе войски в Украйна.

13) Когато войските на НАТО започнат офанзива в Украйна, Русия ще атакува съюзниците по фланга, като поеме контрола над балтийските държави.

14) Литва, Латвия и Естония ще потърсят помощ от НАТО ….

На всеки един от тези театри ще бъде използвано поне веднъж ядрено оръжие. Ще бъдат използвани ядрени оръжия:  Северна Корея, САЩ, Китай, Русия, Индия, Пакистан, а вероятно и европейските съюзници на Америка в НАТО – Великобритания и Франция ще  използват ядрени оръжия, след като Русия превземе  Балтийските страни.

Към това време, когато страните се навоюват и се договорят за всичко, световната икономика ще се окаже в развалини. Всички публични задължения един към друг, всички търговски ангажименти ще бъдат отменени, тъй като ще престанат да съществуват обектите на юридическите договори – валути, корпорации, фирми, и така нататък. Разбира се – ще настъпи  световен глад.

Това са моите прогнози.

Страшно, нали?

Но какво аз мога да кажа тук? Всички тези неща са потенциални и скоро ще бъдат възможни. Затова помислете какво бихте могли да направите сега, за да се подготвите за оцеляване. Времето за маневриране е доста малко, затова препоръчвам да действате бързо.

http://halturnerradioshow.com/index.php/opinion-editorial/hal-turner-commentary/1875-my-predictions-for-2018

Express: Русия планира военна намеса в Северна Корея, за да не допусне ядрен Апокалипсис (видео)

Русия обмисля възможността за военна намеса в Северна Корея за да не допусне радиоактивно замърсяване, според думите на член на Съвета за сигурност на Руската федерация. След съобщенията от… Continue reading „Express: Русия планира военна намеса в Северна Корея, за да не допусне ядрен Апокалипсис (видео)“

Разработчикът на ядрената стратегия на САЩ Даниел Елсберг разказа как ще загине човечеството

Американският военен анализатор *Даниел Елсберг в новата си работа „Машината на Апокалипсиса: Изповед на ядрения стратег“ разказ  за възможните причини за Трета световна война и последиците от нея. Рецензия на… Continue reading „Разработчикът на ядрената стратегия на САЩ Даниел Елсберг разказа как ще загине човечеството“

Офицери от САЩ твърдят: Извънземните вече са тук! (видео)

В продължение на повече от 50 години американското правителство крие доказателства за контакти с извънземни – това твърдят 20 пенсионирани офицери от военно- въздушните сили и разузнавателни служби. 20-те свидетели… Continue reading „Офицери от САЩ твърдят: Извънземните вече са тук! (видео)“

 

Related Posts

One thought on “Предсказанията на Hal Turner за 2018: Войната ще бъде невъобразима. Тя ще донесе разрушения и смърт

  1. няма страшно!
    само война може да спаси човечеството от сегашният гнет,но разликата от предходните войни трябва да бъде унищожение до крак на тези,които мътят живота на всички от хилядолетия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *