Уинстън Чърчил контактувал с НЛО и извънземните? (видео)

Събитията от Втората световна война са сред най-ужасните в човешката история. Но войната съдържа и много тайни, които определено отсъстват от историческите книги.

По време на Втората световна война са съществували тайни летателни апарати, разработени от нацистите, и няколко странни кораби НЛО са видяни няколко пъти. Тези конструкции били наречени „Foo Fighters“.

Счита се, че Уинстън Чърчил е имали секретни документи, описващи контакти с НЛО. Имал е и специален екип, наречен „UFO Workgroup“, който се е опитал да разкрие причините за тези мистериозни феномени.

Въпреки че бележките и досиетата, съдържащи цялата тази тайна информация, се считат за унищожени, конспиролозите смятат, че Министерството на отбраната е иззело цялата секретна документация на Чърчил.

Още по темата:

Неизвестно есе за извънземните, написано от Уинстън Чърчил, бе публикувано за пръв път

Американски учени съобщиха за неизвестна досега статия на Уинстън Чърчил. Материалът е посветен на извънземния живот. Първата версия на есето на тема „Сами ли сме ние във Вселената?“ Чърчил, вероятно,… Continue reading „Неизвестно есе за извънземните, написано от Уинстън Чърчил, бе публикувано за пръв път“

Ясновидецът Уинстън Чърчил

Уинстън Чърчил не се счита за ясновидец, като Нострадамус, той не е оставил никакво писмено пророчество и не е пророкувал за предстоящи събития. Въпреки това животът му показва, че държавния… Continue reading „Ясновидецът Уинстън Чърчил“

Британското правителство публикува доказателства за НЛО

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *