За първи път! Фантастични кадри от вътрешността на НЛО! (видео)

Според издателя Flying Disk Press, снимки на „човекоподобен извънземен“ и „панелите за управление на летяща чиния“, се публикуват за пръв път в книга на английски език.

Черно-бели изображения в кабината със седалки, контролен панел и други предмети.

На снимките се вижда и човек, носещ слънчеви очила, за който се смята, че е истински извънземен.

Според сензационните изявления в книгата „Контакти с НЛО в Италия“,   и в главата за така наречените пришълци и отвличания в страната, тази летяща чиния се приземява  във Франкавила, Италия.

Д-р Роберто Пиноти, 73-годишният автор на книгата, която трябва да бъде публикувана на 1 февруари, разказва какво наистина се е случило.

Според него „Двама човека са били допуснати в НЛО, като те направили поредица от снимки. Диаметърът на НЛО е бил около 24 метра, а на централната кабина – 10 метра.

„Тези редки и сензационни снимки на НЛО, както и две снимки на предполагаемия извънземен пилот … се публикуват за пръв път“.

Тези събития се случват през октомври 1957 г., но досега за тази история никога не се е говорило извън Италия.

Той добавя: „Повечето от информацията в тази книга се публикува за първи път на английски език.

„Книгата съдържа цял набор от инциденти, свързани с НЛО и извънземни в Италия, но със сигурност един от най-необичайните инциденти е този филм от 1957 г.

„Това е единственият случай, за който знам, че има снимки, правени вътре в НЛО.

„Това, което трябваше да се нарече „Случаят с приятелството „, започва около Пескара между 1956 и 1957 г.

„Група местни жители изглежда са участвали в периодични и редовни контакти с извънземни „приятели“, подобни на хора, които искат да помогнат на човечеството.

„Тези същества построиха подземни бази на Земята, а в Италия най-важната би трябвало да е в централната зона на полуострова по адриатическото крайбрежие край Пескара“.

Твърди се, че „контактът“ в тази област продължава 20 години и дори италианският дипломат Консул Алберто Перего е свидетел на тези събития.

Веднага, разбира се, се появиха скептици, които  твърдят, че всичко това – снимки и контакти с извънземни, е поредната измама.

Издателят Phillip Mantle: „Роберто Пиноти е аерокосмически журналист, автор и главен италиански учен в уфологията, притежаващ специалност по политика и социология от университета във Флоренция.

„Той е единственият жив учредител на италианската Centro Ufologico Nazionale (CUN), една от най-старите и престижни частни изследователски организации, създадена преди 50 години.“

Преди това е бил офицер в ракетната бригада на III армия на НАТО.

Той твърди, че е сътрудничил с италианското разузнаване като консултант по НЛО и е имал достъп до важни официални документи от италианското министерство на отбраната.

По темата:

УНИЦЕФ с Ватикана стартираха кампания, която да подготви човечеството за интегрирането на извънземни на Земята (видео)

УНИЦЕФ (Детският фонд на ООН) публикува видео, показващо как извънземно дете се интегрира в класната стая със земни деца. Първо на чуждото дете се смеят, но след като то показва… Continue reading „УНИЦЕФ с Ватикана стартираха кампания, която да подготви човечеството за интегрирането на извънземни на Земята (видео)“

Как да се държим при среща с извънземни – ръководство

  Понеже все повече се говори за предстоящото пристигане на нашата планета на извънземни (а може би те вече са тук),  трябва да знаем как да се държим с тях… Continue reading „Как да се държим при среща с извънземни – ръководство“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *