Ексшефът на секретната програма на Пентагона за НЛО разказа каква е заплахата за Земята (видео)

Не толкова отдавна се появи  неочакваната новина, че от 2007 до 2012 г. Министерството на отбраната на САЩ е имало тайна програма, наречена  «AATIP», която се е занимавала с издирване, изучаване, и, в случай на крайна необходимост, с унищожаването на така наречените „аномални аерокосмически заплахи“.

Иначе казано, с неидентифицирани летящи обекти. Прессекретарят на Министерството на отбраната на САЩ  Тоm Crosson обясни, че за тази тайна програма са били отпуснати около $ 22 млн, а след това финансирането е било прекратено и проектът приключен. Само че не всичко е толкова просто.

Бившият ръководител на „ААТИР“ счита, че проектът  може да не е  закрит

Луис Елисондо, който е бил ръководител на «AATIP», е убеден, че програмата може и да не е закрита, а да е  прехвърлена на ново ниво на секретност. Луис работи в Пентагона 10 години, изучавайки НЛО и заплахите, които представляват, и затова специалистът има всички основания да счита, че правителството на САЩ няма толкова лесно да се откаже от изследването на „аномалните аерокосмически заплахи“.

Дълго време Елисондо защитава родината си, участва във военни конфликти и в борбата с тероризма, но това,  с което се  сблъсква по време на тази служба, го кара да преосмисли много неща във възгледите си за сигурността на родината си и света.

Служителят на Пентагона говори за извънземна заплаха

Ето какво казва той:

Днес американските политици заплашват западния свят с Русия и Китай – с това, че  основната заплаха за нас идва от тях. Това обаче е просто приказка за обикновения човек. Лично аз бих бил много щастлив, ако нашите основни врагове наистина бяха руснаци или китайци, т.е. хора като нас.

Всъщност заплахата идва отвън, от космоса, а човечеството още не е готово на теория да се изправи срещу нея. Можем само да се надяваме, че посетителите от други светове не се интересуват от нашето унищожаване или поробване и изпитват към човешката раса чисто изследователски интерес.

    Когато работех по програма «AATIP», онези, които бяха на по-висши  длъжности, се стараеха да не ни разкриват характера на тази заплаха, но беше ясно и без думи. Просто ни беше показвана „летяща чиния“ и искаха да определим какво е това и на какво е способно.

Дори директният ми шеф в Пентагона не знаеше за този проект. Само малка група от хора, разпръснати в различни отдели на министерството на отбраната и други агенции, имаха достъп до тази информация. Думата „заплаха“ постоянно витаеше около нас. Всяка седмица  някой пилот  докладваше за сблъсък с НЛО.

 Понякога тези сблъсъци  започнаха да се случват по няколко пъти на ден, а много от нас  сериозно се страхуваха, че скоро ще  започне мащабна инвазия на извънземния неприятел.

Какво следва да се очаква от НЛО?

Ето защо, според Луис, американските военни никога няма да се откажат от идеята за откриване и изучаване на „летящите чинии“. Така например, в края на миналата година, самолетоносачът USS Nimitz (CVN-68) се сблъсква с така наречения „тиктакащ НЛО“. Въздушният апарат на извънземните не е атакувал кораба и излитащите от него изтребители, но показал  несравнимо превъзходство над американските военни самолети.

Големият сферичен обект със снежнобял цвят,  издавал звук, подобен на този, който издава механичен часовник.  Той  показал на американските изтребители способността си да се телепортира, понякога – да става  невидим, а след това за кратко изключил апаратурата на самолетите.

Елисондо е сигурен, че ако извънземните внезапно решат да използват тези апарати за атака и завземане на Земята, човечеството няма да има никакъв шанс срещу тях.

Още по темата:

Невероятно! Служител на Пентагона пред CNN: Извънземните отдавна са тук! (видео)

В много голямо и много неочаквано интервю за Си Ен Ен, излъчено в понеделник, Луис Елизондо (Luis Еlizondo), бивш високопоставен служител на Пентагона,  заяви, че по негово мнение, има всякакви … Continue reading „Невероятно! Служител на Пентагона пред CNN: Извънземните отдавна са тук! (видео)“

Битката за Земята: Групи НЛО над САЩ, парчета желязо падат от небето в Перу (видео)

На фона на съобщенията за продължаващите „гръмотевици в небето“ по цял свят и зачестилите появи на НЛО, на 27 януари в Перу от небето започнаха да падат непонятни горящи… Continue reading „Битката за Земята: Групи НЛО над САЩ, парчета желязо падат от небето в Перу (видео)“

В Мексико са открити каменни НЛО и фигурки на извънземни пилоти (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *