Още един пътешественик във времето, завърнал се от 2030 г., разказа за бъдещето (видео)

Наричащ себе си „пътешественик във времето“ мъж, премина успешно проверка с детектор на лъжа. Записът на разпита се появи в YouTube на канала ApexTV, посветен на паранормални явления.

Мъжът, който пожелал да остане анонимен, под псевдонима Ной, заяви, че е дошъл от 2030 г. Според него той е на 50 години, но изглежда два пъти по-млад, защото „е приел секретно лекарство“. Той прогнозира, че човечеството ще кацне на Марс с електромобили още през 2028 г., след което официално ще бъде позволено да се пътува във времето. Ной уверява, че учените са се научили да пътуват във времето още преди 15 години, но държат това в тайна.

Той също така каза, че американският президент Доналд Тръмп ще бъде преизбран за втори мандат, но отказа да предостави доказателства, „за да не предизвика времеви парадокс“. Според прогнозите на Ной, роботите ще се разпространят навсякъде и ще започнат да развиват собствен бизнес, а много форми на рак ще могат да бъдат излекувани.

Самият Ной не се радва на своите знания: причинявали му депресия. Той отбеляза, че неговата единствена цел е да убеди човечеството, че пътуването във времето е възможно.

Още по темата:

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *