Мичио Каку алармира: За да оцелее като вид, човечеството спешно трябва да напусне Земята!

Michio Kaku предупреди, както и Стивън Хокинг, че хората трябва спешно да се евакуират от Земята, за да оцелеят в започналия вече Апокалипсис.

В новата си книга The Future Of Humanity, Каку говори за това, че бъдещето на човечеството не е на Земята, а сред звездите.

National Geographic наскоро го хвана по телефона в кабинета му в City College в Ню Йорк и той заяви, че само спешното преселване на хората на други планети дава малък шанс на човечеството.

N.G. – В самото начало на книгата вие правите шокиращо признаие: „Или напускаме Земята, или умираме“. Дали наистина перспективите на човечеството са толкова ужасни? Това не е ли игра на нихилистични чувства, че ние не можем да направим нищо за да спасим нашата планета?

М. К. – Ако погледнете еволюцията на Земята, 99,9% от всички форми на живот са изчезнали. Когато нещата се променят, или се адаптирате или умирате. Това е законът на Майката Природа. Изправени сме пред различни опасности. На първо място, ние имаме проблем с самоунищожението, като например разпространението на ядрени оръжия и биоинженерната бактериологична война, както и глобалните климатични промени. В допълнение, Майката Природа е въвела на Земята няколко цикъла на измиране. Динозаврите, например, не са имали космическа програма. И затова динозаврите вече не са тук днес. На Земята човечеството няма шанс.

В Галактиката сме открили 4000 планети, а сега знаем, че средно всяка звезда в галактиката има някаква планета.

Единственият начин да оцелее човечеството е да колонизира поне една от тези планети, може би Марс.

А вчера Каку даде кратко интервю за Anderson Hays Cooper.

A.H.C. – Призовавате човечеството спешно да напусне Земята. Всичко ли е толкова ужасно?

М.К. – Необратимият процес вече е започнал. Ние не можем да оцелеем на Земята. Вече казвах това много пъти за последната година. Няма да се повтарям. Според моите прогнози човечеството ще започне да измира с ужасна скорост към края на тази година. Това са природни бедствия, климатични аномалии, социални експлозии и изкуствено причинени болести. След 3-4 години ще остане по-малко от половината от човечеството. А след 5-6 години няма да има кой да бъде спасяван.

A.H.C. – Но земляните все още нямат възможност да емигрират от Земята. Какво трябва да правим?

М.К. – Водещите правителства по света трябва да се обединят и да започнат да решават този проблем. Трябва да се създаде световна космическа програма за преселване на човечеството. Или поне малка част от него. Трябва да се опитаме да спасим най-добрите си представители. Така че на друга планета те да започнат да възраждат нашия вид. В противен случай няма да остане и следа от човечеството. Ние просто ще изчезнем.

A.H.C. – Страхувам се, че това е нереалистична фантастична идея и никой от държавните глави няма да се осмели да я реализира. Това е много скъпо.

М.К. – Ако водещите световни правителства поискат, можем да успеем. Най-малкото бихме се опитали да спасим поне малка част от земните жители. Но тук съм съгласен с вас. За съжаление парите сега управляват на Земята, а не здравият разум.

Това означава, че човечеството може само да чака приближаването на последния си час. След започналия вече Апокалипсис на Земята. За всеки, той ще е различен. Някой ще умре по време на земетресение, някой от цунами, някои ще замръзне, някой ще умре от болест, някой ще бъде убит, а някой ще умре от глад.

Но това ще се случи в много близко бъдеще. Това вече е започнало. Апокалипсисът вече е започнал и не може да бъде спрян. Можем само да се опитаме да спасим от него дори малка част от земните жители. Но дали искаме да направим това?

Източник: http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2018/03/michio-kaku-to-survive-as-a-species-we-need-to-urgently-evacuate-from-earth-at-least-a-small-part-of-earthlings-2487126.html

Още по темата:

Какво толкова тревожи Стивън Хокинг за да повтаря непрекъснато: Човечеството трябва да започне да напуска Земята!

Британският учен Стивън  Хокинг смята, че през следващите 30 години, човечеството трябва да започне миграцията си от  Земята. За това физикът  говори по време на Международния фестивал на изкуствата и… Continue reading „Какво толкова тревожи Стивън Хокинг за да повтаря непрекъснато: Човечеството трябва да започне да напуска Земята!“

 

Шокиращо изявление на Стивън Хокинг: На Земята настъпи най-опасната ера

  Известният британски физик Стивън Хокинг направи шокиращото изявление, че е настъпило „най-опасното време за нашата планета.“ Британският физик Стивън Хокинг смята, че  е настъпило  „най-опасното време за нашата планета.“… Continue reading „Шокиращо изявление на Стивън Хокинг: На Земята настъпи най-опасната ера“

Кошмарното предсказание на Стивън Хокинг: До „Деня на Страшния съд“ остават само 100 години

През последните сто години от своята история, човечеството направи огромен иновативен скок. Ние се научихме да летим (с помощта на самолети и хеликоптери), да строим гигантски машини, да лекуваме нелечими… Continue reading „Кошмарното предсказание на Стивън Хокинг: До „Деня на Страшния съд“ остават само 100 години“

Стивън Хокинг: Дните на човечеството на Земята са преброени

 

Рето Кнути VS Мичио Каку: Тази планета ни мрази. Скоро хората ще разберат какво е Депопулация (видео++)

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *