На Марс се появиха кълба с идеална форма (видео)

Изследователи са открили на повърхността на Марс странни обекти, имащи идеална сферична форма.

Мистериозните кълба са открити при изследването на фотоматериали от Марс, публикувани от Американската космическа агенция.

Тези снимки са направени преди няколко години. Американският изследовател Антонио Парис обърнал внимание на идеалните форми на кълбата.

В същото време веднага възниква въпросът – откъде на Марс са се появили тези идеални сферични обекти?

В мрежата се разгоря сериозна дискусия за произхода на тези обекти.

Има и сериозни версии на появата на тези обекти на Марс. Учените вярват, че такива топки могат да се образуват в резултат на кондензация на утайки в находищата с въглища.

Възможно е в централната част на кълбата да има минерални или бактериални натрупвания. И може би – следи от органични съединения.

Разбира се, уфолозите са склонни да приемат, че това са произведения на представители на извънземна цивилизация на Марс.

А в това видео могат да се видят множество аномални обекти, които е трудно да бъдат приети за природни образувания:

Още по темата:

 

 

Шокираща снимка на Curiosity: Извънземен летящ обект на Марс

Преди два дни марсоходът Curiosity  предаде  на Земята нова снимка от  марсианския пейзаж, направена от лявата му камера. На своя уебсайт НАСА предпочете да я  публикува черно- бяло, а не… Continue reading „Шокираща снимка на Curiosity: Извънземен летящ обект на Марс“

На Марс откриха останки от статуя на древногръцкия бог Пан

Уфолог забеляза  на снимки на  Марс останки  от  статуята на древногръцкия бог Пан. Според митологията,   Пан е богът на пастирите и скотовъдство, плодородието  и дивата природа. Привържениците на  теорията за… Continue reading „На Марс откриха останки от статуя на древногръцкия бог Пан“

Още странни находки на Марс – златен пръстен и катастрофирал извънземен кораб (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *