Невероятно! Странна Червена мъгла покри Международната космическа станция (видео)

Странно събитие порази уфолозите: по време на пряко излъчване от Международната космическа станция се появи страховита червена мъгла, която напълно скри станцията.

Преди няколко дни в четири държави – Русия, България, Украйна и Румъния се появи странен феномен – падна странен оранжев сняг, който превърна градове, полета и ски курорти в „апокалиптични“ пейзажи.

Метеоролозите казват, че оранжевият сняг вероятно е резултат от ветрове, които са донесли пясък от пустинята Сахара. Обяснението е стандартно, но може ли оранжевият сняг наистина да се обясни с това?

В няколко държави пада оранжев сняг, а в космоса се появява червена мъгла, може би и това е заради пясъка, донесен от Сахара?

През 1950 г. Великовский публикува книгата „Светове в сблъсък“, в която твърди, че огромна комета-планета е преминала и е взаимодействала със Земята преди хиляди години. Великовский всъщност пише за Нибиру.

Той твърди, че Земята в някакъв момент ще се сблъска с опашката на Нибиру, а един от първите видими признаци за този сблъсък ще бъде почервеняване на повърхността на земята от фин прах, съдържащ железни пигменти, както и масивни облаци , оцветени от зареден, червен прах от железен оксид.

Този червен прах, раздухван от вятъра, създава червени пясъчни бури и е причина за странните кървавочервени залези и червеното небе (оранжево / червено сияние) – дори и през нощта, и цветни облаци, които се разпростират от хоризонт до хоризонт.

Когато се гледа от Земята, Нибиру изглежда кървавочервена поради този придружаващ я облак от червен прах, който е извън атмосферата и.

Дали „хипотетичното“ небесно тяло на Нибиру наистина е причина за оранжевия сняг и странната червена мъгла в космоса?

Във всеки случай всичко това е много странно …

Още по темата: 

Учени се боят, че планетата Нибиру се насочва към Земята

Нибиру отново вълнува  научната общност. Космическите експерти отново започнаха да говорят за приближаването на коварната планета X към Земята. За Нибиру, непотвърдената девета планета на нашата Слънчева система, конспиролозите говореха… Continue reading „Учени се боят, че планетата Нибиру се насочва към Земята“

 

Камера на NASA засне тайнствена планета- гигант, която закрива Слънцето: уфолозите заговориха за Нибиру (видео)

В обектива на камера на  изследователския сателит Solar внезапно е попаднал огромен обект, приличащ на  планета, който е закривал една трета от диска на  Слънцето за 45 минути. Може и… Continue reading „Камера на NASA засне тайнствена планета- гигант, която закрива Слънцето: уфолозите заговориха за Нибиру (видео)“

 

Земята е колония на Нибиру?

Днес   теорията за палеоконтакта бързо набира популярност. Същността и  се състои в това, че човекът е създаден от високоразвита извънземна цивилизация – включително и за работа в мините за добив… Continue reading „Земята е колония на Нибиру?“

За извънземният произход на мъжете и гостите от Нибиру (видео)

Related Posts

One thought on “Невероятно! Странна Червена мъгла покри Международната космическа станция (видео)

  1. То не бяха едно, а стотици житни кръгове предупреждения към управляващият „елит“ унищожаващ ежечасно природата и човечеството. Това може би е последното очевадно предупреждение. Дали разумът ще победи или ще ни търсят както ние търсим Атлантида?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *