Загадъчни кули във Флорида се издигат на височина 3 000 метра! (видео)

Пътникът на самолет, който летял до курортния град във Флорида Форт Лодърдейл, внезапно забелязал, че в облаците под самолета се виждат странни обекти. Ето какво е написал той като коментар към снимките, които той изпратил до уфолозите от MUFON:

Височината, на която летяхме в този момент, беше около 12 хиляди метра, а облаците бяха, както по-късно уточних с пилота, на височина около 3 хиляди метра. И от тях стърчаха някакви структури – като тръби или кули (виж снимката).

Те бяха стабилни, поне не забелязах очевидно движение, което ми напомни за някои изплаващи подводници, които показват перископите си от водата,а те самите все още не се виждат. Ако говорим за земни кули, ние просто нямаме такива високи структури на планетата, особено във Флорида.

Всъщност, най-високата сграда в света – световно известният небостъргач в Дубай, но това е в Обединените арабски емирства, но не и в Америка, а сградата в Дубай се издига на височина едва 828 метра.

По-късно, у дома, разгледах в Google картите на тази област, но там не намерих нищо друго, освен син цвят. Що за образувания са тези неща, това е въпросът?

Потребителите на интернет много се заинтересуваха от този материал, и започнаха да изказват предположенията си. Разбира се, преобладава главно извънземната тема – с това е по-лесно да се обясни всичко, казват те, в облаците са се криели летателни апарати на извънземните.

Още по темата:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *