Огромни извънземни кораби посрещат мисията „Аполо- 12“ на Луната (видео)

През 1969 г. екипажът на „Аполо 12″ се подготвя за своята опасна мисия до Луната. След 5 дни космическият кораб каца на Луната.

Командирът на мисията Чарлз Конрад и пилотът на лунния модул Алън Бийн остават на Луната един ден и седем часа и вършат различни задачи, докато пилотът Ричард Гордън остава на окололунна орбита в кораба – майка. Мястото на кацане на мисията се намира в югоизточната част на Океана на Бурите.

Те извършват точно кацане на мястото, където през 1967 г. се прилунява безпилотната сонда Surveyor 3. На една от двете лунни разходки, екипажът стига до Surveyor 3 и взема от нея някои части за да ги върне на Земята. По време на своите разходки по лунната повърхност астронавтите правят много снимки на Луната и на мястото на кацане.

На някои от тези снимки ясно се виждат НЛО.

Оригиналните снимки са монтирани във видео, за да се видят някои от странните обекти на това място. На тези снимки се вижда лунната повърхност. Когато  се увеличи пространството над хоризонта, може  да се видят различни солидни обекти.

Тъй като Слънцето е зад камерата, тези обекти не могат да бъдат обяснени с бликове в  обектива.

Ето и   оригиналните снимки: https://www.flickr.com/photos/projectapolloarchive/21699958115/in/album-72157659081038325/

По материали на UFO Today

Още по темата:

НАСА потвърди: Екипажът на „Аполо 13“ е спасен от извънземни с НЛО

Лунната мисия „Аполо-13“, както подобава на номер 13 в заглавието, е, меко казано, не особено успешна – астронавтите Фред Хейс, Джон Суагерт и Джеймс Ловъл успяват да оцелеят  само по… Continue reading „НАСА потвърди: Екипажът на „Аполо 13“ е спасен от извънземни с НЛО“

НЛО проследявал на Луната и „Аполо 11“ (видео)

Този НЛО е открит от Streetcap1. НЛО се вижда доста ясно. Забелязахте ли кръглия купол отгоре? Класически НЛО. Той определено е наблюдавал мисията на „Аполо 11“ – това първият път,… Continue reading „НЛО проследявал на Луната и „Аполо 11“ (видео)“

Луната е изкуствена! Огромна „врата“ се вижда на нея по време на полета на „Аполо 8“ (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *