Кой използва климатичните оръжия?

Човешката природа e настроена така, че да търси причината за проблемите си в другите хора. Следователно, във всички екологични и климатични сътресения, които постоянно атакуват нашата планета, много искаха да видят не  резултат от потребителя, човешката дейност в процеса на развитие на технологиите и не просто някакъв вид климатични аномалии, а в някакъв вид зъл умисъл.

В тази теория успешно се вписва  версията за   използването на климатичните оръжия. Подхранваната въображението провокация, умело се подгрява от журналисти, които направиха  климатичните оръжия особено модерни в заглавията на вестниците.

Това, че човечеството от година на година усъвършенства методите си за самоунищожение е известно на всички. Не намирайки начин да се противопоставят на егоистичния закон за максимално облагодетелстване, хората се опитват да се предпазват един от друг, като… усъвършенстват своите оръжия. И сега, един набор от усъвършенствани оръжия започва  да запълва  проекти за създаване на атмосферни,  литосферни и хидросферни оръжия.

„Посветени източници“ в САЩ и Русия се обвиниха помежду си за наличието и изпитанията на климатични оръжия, забранени с Конвенцията на ООН от 1977 година. Но, според експертите, тайните действия по създаването на „абсолютното“ оръжие  за масово унищожение продължава.

След като в  САЩ се случиха природни бедствия, веднага се заговори за „климатични оръжия“, и, разбира се, за климатичните проблеми на Америка – за това са виновни разработките на руснаците. И, съответно, след  аномалната топлина през лятото в Русия, което доведе до многобройни пожари и унищожаването на зърнените култури, това е в резултат на световната конспирация.

Програмата за въздействие върху йоносферата чрез използване на  високочестотни лъчения, наречена HAARP, многократно се споменава в медиите. Същността на разработените военни технологии е както следва: над озоновия слой се намира йоносферата – слой от газ, наситен  с електрически частици, наречени йони. Тази йоносфера може да се нагрява с мощните антени на HAARP, а след това може да се създадат изкуствени  йонни облаци с формата на оптична леща. Тези лещи могат да се използват за отразяване на нискочестотни вълни за образуването на енергийни „лъчи на смъртта „, за да се фокусират в зададена географска точка.

Аналогични обекти на тази система са разположени, според експерти, в САЩ и Русия, където на площ от няколкостотин хектара, има мрежа от множество антени. Официално, тези обекти са предназначени за проучване на физическите процеси в йоносферата. С мощни потоци от излъчвателите си те нагряват йоносферата, образувайки плазма – кълба  от йонизиран газ. Така, според привържениците на тази теория, вместо бомби и ракети, върху противника ще се изсипят урагани, проливни дъждове, интензивна горещина. Тази война дори не трябва да се обявява. Включва се климатичното оръжие и спокойно се гледа как се руши икономиката на врага.

Андрю Шалгин, доктор по философия и  военен учен твърди, че ние не обръщаме внимание на това как се правят експерименти върху климата, разпръсване на облаците на празници, а с промишлените емисии и топлинния фон в мегаполсите се създават „точки на климатично напрежение“, които служат като един вид „коридор“ за движението на въздушните маси.

След това, казва той, никак не е изненадващо, че в Сибир пада жълт сняг, а в Европа се промъкват горещи вълни от Африка и Азия, а дъждовете попадат на много километри от мястото, където трябва да са по това време на годината. Така че безотговорната ежедневна  дейност на човечеството, заедно със  слънчевите цикли, вече представлява сериозно оръжие, което променя динамиката на атмосферата. Описвайки състоянието на околната среда, Шалгин отбелязва: „Климатът е  като люлка. Или одеяло: дърпате към себе си – изплъзва се от съседа. И тази люлки ще се люлеят все повече и повече. Само хората могат да я спрат“.

Изглежда, че инстинктът на човека, заразен  с нарастващия му егоизъм, е дезориентиран. Днес сме достигнали до точката, в която човечеството няма друг избор, освен да промени своята „защитна доктрина“ за  постигането на баланс с природата. В крайна сметка, изходът е не само в гасенето на големи пожари, както и в ликвидирането на причините за тях. Естествено, трябва да се измъкнем от властта на съществуващия сега закон за максимално потребление    и да поддържаме баланса в природата.

След като постигнем това, вече можем да обвиняваме „климатичните оръжия“….

Related Posts

One thought on “Кой използва климатичните оръжия?

  1. бих предложил на вниманието ви една доста интересна статия – проет „СИНИЯТ ЛЪЧ“ – за лъжите за последите библейски дни, как климатичните оръжия се използват за да предизвикват холограмни образи в небето и всеки човек на земята да си мисли че господ се явява
    http://www.erigkan.ucoz.ru/news/proekt_sinijat_lch/2010-10-07-754#comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *