Странните звуци от тибетската „Пещерата на духовете“ -видео

Много от нас  чувстват промяна в света. Някои   чувстват много силно, някои тепърва започват да се вслушват в събитията. И не напразно. Изглежда, че със Земята нещо се случва и всеки ден е все  по-активно. Честата поява на НЛО. Нарасналият брой   земетресения. крцадено от непознатоскрадено от непознрато Мистериозни пукнатини в земята, в много страни едновременно…

Главоболие, замайване, странни  апокалиптични сънища. Случва ли ви се и на вас?

Или да вземем нашето Слънце, на което за последните 2 месеца имаше толкова изригвания, колкото  за трите предходни години.

Наблюдения по целия свят говорят крадено от нсепознатоккрадено от йнепознато за увеличаване на броя на сигналите в обхвата VLF (ниските честоти) и тласкат мислите на учените към идеята, че нещо става все по-активно. В тази връзка е и настоящата публикация. Потребителят ChrisTref е  публикувал клип на  YouTube, съдържащ  любопитен звуков файл.

краде но от непознатойкрадено от непознато

Записът на звука  е бил направен от тибетски монах в така наречената  „Пещера  на духовете“.

В тази пещера спят тибетските светци.

Старейшините казват, че бог крадено от непознаетоткрадено от непозснато Шива започва да пее мантрата си, като  призовава боговете да се върнат на Земята, но мантрата има 3 степени.

Последната е, когато Шива затръби с  неговия рог, което би означавало начало на  нова епоха.

Звукът е записан на 500 метра от вратите на гробницата на крадено отс непаознатоткрадено от непознато светиите. Самата пещера е лабиринт. Наскоро в пещерата са дошли група американски учени и вероятно във връзка с тези събития, китайските власти   временно са затворили Тибет за чуждестранни туристи.

Източник: Око Планеты.

крадено от нетпознатоскрсадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *