Създаването на клонинги на живи същества се счита за  огромно постижение   на науката. Въпреки това има сериозни доказателства (включително и тези, получени от военните),  че наши извънземни „братя по разум“ отдавна се занимават с това, като „печатат“ десетки, ако не и стотици,  нови хора в техните лаборатории. А някои от лабораториите, както изглежда, са на Земята …

Добре известният американски психотерапевт Барбара Bartolik пише, че сред нейните пациенти се намират и такива, които са разказвали под хипноза,  за контактите си с чужденци. Някои са говорили и  за създаването  от чужденците на човешки двойници.

„След многобройни сеанси по регресивна хипноза вече имам убеждението, че хората описват нещо подобно на процеса на клониране – казва Bartolik. – Ето, например, какво каза един пациент: „Винаги съм си мислил, че те извършват с мен някои генетични експерименти.

Те ми взеха кръв, парчета кожа, семенната течност. След това течността се инжектира животните … Имаше някакво странно същество, което приличаше на наполовина на звяр, наполовина на човек …’».

Друг лекар, К. Търнър (САЩ), който е направил повече от хиляда сеанса на регресивна хипноза с различни хора, няма съмнение за посещенията на Земята от представители на извънземни раси. Според лекаря  най-тревожно в експериментите на чужденците  е създаването на нови човешки организми и клонинги.

„Не е ясно все още – казва той – да се установи дали тези организми са предназначени за да се възстанови  човешката раса в случай на глобален катаклизъм, който ще я унищожи  или има и друга цел.
Един пациент ми каза: пришълците  го уплашили, казвайки, че ако той не иска доброволно да си сътрудничи с тях (в рамките на „сътрудничество“ тук става дума за сексуален контакт с извънземни), ще бъде клониран  и „подменен“. Никой няма да може да различава неговия двойник от оригинала.“

Тайната лаборатория. Тя е бордей
Някои уфолози вярват, че правителството и разузнавателните служби , не само на САЩ, а и на други страни   поддържат контакти с извънземни, и вече са получили от тях много различни технологии, включително създаване на човешки клонинги, които „произвежда в тайни лаборатории.

Към тази версия се придържа, по-специално, уфологът и лекар-хипнотерапевт Катарина Уилсън (САЩ). След излизането на книгата и за случаи на отвличане от извънземни към нея с  подобни случаи са се обърнали много читатели.Изследването на тези пациенти под хипноза показало, че зад техните истории  наистина стои нещо необичайно.

Две жени, непознати една на друга, описват пред Уилсън отвличане от извънземни, случило се през 1993 година. Всичко показва, че бедните жени са имали работа с едни  и същи чужденци и са били отведени в едно и също място – подземна база, която се намира някъде в планините.
Най-странното е, че базата данни не принадлежат на чужденци … Това казва на една от жените хуманоида – светлокос представител на „нордическата раса“  :

„Тук се намира тайна лаборатория на правителството за клониране на хора.

Клонингите след експериментите с тях,  попадат в сексуално робство по отношение на персонала на базата. Когато клонинги им омръзват те ги убивали. Технологията за клонирането дадохме ние на хората от Земята.“

Пришълецът обещал на жената да и предостави всички необходими доказателства, видео и аудио, както и адресите на свидетелите и участниците (нищо от това, обаче, тя не получава).

Жената е изумена, когато преминаващите военни и граждански лица не им обръщат внимание. Тогава осъзнала, че заедно с пришълеца е невидима за персонала на базата.

Следва втора част: Клонингите: Звезди по поръчка

Related Posts

2 thoughts on “Клонингите – I част

  1. Това са пълни глупоисти! Не знам как може да си помислите, че някой ще ви повярва на ограничената фантазия. НЛО има това е ясно! Но хайде моля ви лаборатория бордей, невидими хора и извънземни, или пък клонинги, попаднали в сексуално робство. Това вече е прекалено.

    1. Умишлено, истината се смесва с лъжа, за да може, когато изкочат истински факти, хората да не ги вземат насериозно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *