Новият световен ред или капанът за масовите убийства на „Титаник“

Имало ли е смъртоносен капан, в който попада „Титаник“, организиран  за убийствата на такива известни  милиардери като Джон Джейкъб Астор, който се противопоставя на банковата система на Федералния резерв на JP Morgan и Рокфелер, които обират всички,   финансирайки войните по света?

Преди да се маркира тази версия като „теория на конспирацията“, може да  се  прочете една книга излязла през 1898 г. „Смъртта на  Титан“, в която катастрофата е била прогнозира почти   14 години преди да е станала.

В този роман се разказва за кораб, наречен   Титан – най-големият пътнически лайнер в света, който потъва в Северния Атлантически океан, след като се сблъсква с ледник и  почти напълно повтаря  катастрофата, сполетяла „Титаник“.

„Титаник“ на Камерън е напълно съпричастен с капитан Едуард Смит, за когото има причини да го обвиняват , че бъдейки психопатичен ученик на йезуитите – свободните масоните, е потопил Титаник.

С оглед на доказателствата, това има много по-дълбок смисъл, отколкото неубедителните обяснения защо по време на бедствието „Титаник“ е загубен.

„Титаник“ се използва за да   примами богатите финансисти, за да ги унищожи всички наведнъж  и това трябва да изглежда като нещастен случай.

Този мит продължава и днес  и  се задълбочава от хора като Джеймс Камерън, изобразяващи тази екзекуция като трагедия, като избягва въпроси, чиито отговори не липсват и до днес.

Близо 100 години след смъртта на „Титаник“ все още се измислят версии  и аргументи  и продължават разследванията.

Всеки знае, че корабът е потънал, но защо това се е случило, след като други кораби в същия район,  отново и отново предупреждават Титаник, че той се насочва право към ледника? Била ли е книгата за гибелта  на  Титан,  сценарий за убийството? Всичко това се обсъжда  и до днес.

Източник

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *