ФБР разсекрети още документи около разследвания за НЛО

Много биха се изсмели  на съобщението за появата на НЛО над Лондон, чудейки се как можем да вярваме в поредната измама или просто грешка.

Въпреки това изглежда, че във ФБР смятат тези случаи за нещо по-сериозно.

Документите, които наскоро бяха добавени към сайта на ФБР в раздела  за  четене  (the Vault), датират от периода 1947-1954, когато „редица доклади за наблюдение на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) спират дъха на цяла Америка“,   пише на сайта.
Посетителите могат да научат   подробности във виртуалната  библиотека с  копия от писма, описващи как държавните власти разследват съобщения за срещи с извънземни.

Частично редактираните записи, официално имащи статуса на служебни писма на САЩ, описват   „сребрист обект, бързо движещ се по небето „, или споменават, че  „над Филаделфия на височина хиляда фута или повече е наблюдаван  на синьо-бял   предмет, който се движи от североизток на югозапад. „

Също така там има и новини, които показват голям интерес и общата вяра в съществуването на посетители от други светове.

Примерно заглавие във вестника  гласи: „За „летящите чинии“ се съобщава в 39 щати, но изглежда, че всички те са се събрали тук.“

Записките показват също така и чувство на неудовлетвореност и скептицизма на някои агенти на ФБР, които са ангажирани с  тази задача. Агенти описват чувство на презрение към  работата, дадени им от наскоро сформираните ВВС на САЩ:

„Както разбирам от последния отчет на Бюрото, ние сме тук, за да помогне на персонала на разузнаването на  ВВС в разследването на летящите дискове „- е написано в бележката. Авторът на тази бележка  добавя, че това не са сериозни неща и в действителност са нелепи.

Друго писмо  също така се потвърждава това мнение,  твърдейки, че   „Бюрото няма излишно и време за губене по тези въпроси.“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *