Триметрови великани са открити в Грузия (видео)

Археолози  направиха  сензационно откритие. В планините    около пролома  Боржоми, Грузия  те са открили останките на мистериозни същества, за които от столетия се разказват легенди сред  местните жители. Както се оказва, разказите за великаните са действителност.

Костите принадлежат на хора  гиганти. Те са живели преди 25 000 години в планините около пролома Боржоми. Учените  твърдят, че ръстът на великаните е бил   средно между 2,5 и  3 метра. Академик Абесалом Векуа  счита,  че откритието може да стане сензация, тъй като в научната общност отдавна се обсъждат въпроси, свързани с гигантите, населявали някои райони на Евразия преди десетки хиляди години.

Абесалом Векуа , академик от  Академията на науките на Грузия:

„Обърнете внимание на бедрената кост-  тя се различава от костите на съвременния човек по нейната големина и дебелина. Черепът е също много голям. Тези хора са живели в изолация от останалата част от цивилизацията.
В научната литература те се споменават като великани, но доказателства в подкрепа на тази хипотеза не съществуват. Изглежда, че сега сме на прага на сензация. Но ни чака много работа. „

Легендата за гигантите в планините в  Боржоми са се предавали от поколение на поколение.  Местните пастири и ловци твърдят, че техните предци са говорили за свръхсилни гиганти, които са  населявали много отдавна  тези планини.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *