Призракът на лейди Даяна се появи в Шотландия (видео)

Група китайски туристи, посетили една от църквите в град Глазгоу, Шотландия, заявиха, че са видели призрака на принцеса Даяна. Този случай вече се обсъжда от британската преса. На един от видеоклиповете, направен от китайците, на прозореца на църквата се появил силует на фигура, приличаща на Лейди Ди.

Специалистът по паранормалното Майкъл Коен вече проверява любителското видео.

Той изучава сам видеоклипа, но също така се консултира с други специалисти, тъй като странният феномен в прозореца на църквата може да бъде както призрак, така и оптична илюзия, според Zirki.info.

Според Коен, призраци често се появяват на места, с които е бил свързан живота им и не просто ей така, а за да предупредят отделни хора или цели народи за надвиснала опасност. (Майката на Даяна Спенсър, Франсис Кид, е прекарала голяма част от живота си в Шотландия, където умира през 2004 г.).

„Учените казват, че духовете не съществуват, но в същото време хората по целия свят често ги виждат – казва Коен. – Ние, живите, може и да не искаме да имаме нещо общо с мъртвите, но те могат да имат недовършена работа в нашия свят „.

Ще припомним, че принцеса Даяна загина на 31 август, 1997. Опитвайки се да се скрие от папараци, Лейди Ди и нейният любовник Доди ал-Файед катастрофираха с кола.

 

През юни 2011 г. американското списание Newsweek, показа как би изглеждала сега принцеса Даяна, ако тя не бе загинала през 1997 година.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *