Бивш сътрудник на ФБР: „Видях ангели“

Лили Леонарди служи като посредник между полицията и роднини на убитите по време на терористичната атака на пътниците и членовете на екипажа. Тя пристига на сцената на трагедията три часа след катастрофата.

Самолетът е един четирите, отвлечени на 11 септември, 2001 г. и единственият, който не е достигнал целта си, крадено от непозтнатоткрадено от непойзнато която, може би, e  сградата на Капитолия във Вашингтон. Няколко пътници и членове на екипажа успяват да се свържат по телефона със семействата си и да научат повече за атаките срещу Световния търговски център и Пентагона. В резултат на това пътниците решават да неутрализират похитителите и да поемат контрола над крадедно от непознатоскрадено от нцепознато самолета. Но той се разбива на полето, на 240 км северозападно от Вашингтон. Всичките 44 човека, включително четиримата похитители, загиват. Мястото на катастрофата се намира на 4 мили западно от магистрала 30 и на 2.4 км южно от Indian Lake.

Въпреки че в своята книга „Под сянката на иконата: духовни крдадено от непознатотдкрадено от непознато мемоари“ Леонард пише много за видените от нея ангели, тя решително твърди, че   животът и се преобръща от точно това, което тя „не е видяла“, пристигайки на мястото на катастрофата.

„Преди всичко аз бях поразена от факта, че никъде нямаше трупове“, – каза тя.

Леонарди и сега си спомня горяща крадено от анепознатоккрадендо от непознато борова гора в този ужасен ден и острата миризма на изгоряло гориво. Тя си спомня огромен кратер, пълен с някакви малки остатъци от това, което някога е било самолет  и хора, и  което е изглеждало невероятно, че там се е  разбил самолет с 40 пътници на борда.

„Аз като ченге крадерно от непознратодкрадено от непознато бях втрещена. Изглеждаше, че земята е погълнала самолета и всички в него „- казва Леонард.

„След това видях играта на светлините … сякаш всичко е   в мъгла. Видях тези ангели“ – тогава казва Леонард. „- Разбира се, аз не казах нищо друго на полицията. Те просто щяха да помислят, че крадено от непознраторкрадено от непознаато съм луда и   да ме  изпратят у дома „, пише НХМ, с препратка към „Гласът на истината „.

Леонарди  почти две години  пази видяното в крадено сот непознатоакрадено от непознаато тайна. Когато става ясно, че има психични проблеми (тя по-късно научава, че това е пост-травматично стресово разстройство),   решава да разкаже за виденията си в  тесен кръг от приятели, включително и на бившия си  шеф Кенет Маккейб.

Маккейб по време на атентатите от 11 септември е бил началник на отдела краедено от непознатойкрадено от непознатоа за бързо реагиране във ФБР. Той изпраща  до трите точки на катастрофите групи от  лабораторията, за да  съберат доказателства. А след повече от година той е бил прехвърлен в Питсбърг, където става надзорник на Леонарди.

„Аз и вярвам. Прочетох цялата  и книга – заяви Маккейб   в интервю за Асошиейтед прес. крадено отт непознатоекрадено о т непознато – Сигурен съм, че тя наистина ги е  видяла. Тя е със здрав разум, така че няма причина да се съмнявам в нейната история. „

Маккейб също така казва, че разбира защо катастрофата на Полет 93 е различна от другите две катастрофи.

„Бях там един ден, когато автобус караше семействата креадено от непознато дкрадено от непознато на жертвите – казва Маккейб. – Просто бях шокиран. Тези хора  дойдоха напразно. Нямаше трупове, които биха могли да погледнат. Нямаше нищо. Дори и в Ню Йорк и Вашингтон след нападението, човек можеше да намери някакви останки. Тук – нищо. Абсолютно нищо „.

Преподобният Рон Ленгвиш, католически служител от  Питсбърг крайдено от непознатоткрадено от неапознато счита Леонарди за личен приятел. По време на интервю за радио шоуто „Amplify“  той заяви:

„Нямам причина да не повярвам, че тя е видяла ангели. Ако Бог е искал да покаже на хората, че той е на мястото на трагедията, така че да ги утеши, аз не съм изненадан. „

крадено от непознатйоакрадено от непознатро

Леонарди твърди, че   никога не се е съмнявала, че   е видяла ангели. Не и е ясно защо Бог и е  показал това именно на нея, не  „много свята“ жена, която е станала майка на 16-годишна възраст (макар че е възпитана в строго католически семейства).

Лили обяснява решението си да публикува кртадено от непозкнатоткрадено от непознато книгата с желанието да утеши онези, които, подобно на нея, са преживели след атентатите от 11 септември пост-травматично стресово разстройство. В крайна сметка, фактът на появата на ангелите означава, че Бог е на мястото на трагедията, че той ни съчувства и няма да ни остави.

крадено от днепознатоцкрадено от непозснато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *