Как да възстановим жизнената си сила

Много често след безсънни нощи, стрес и заболявания човек губи жизнените си сили или енергията, чийто потенциал понякога ни се струва, че не е неизчерпаем.

Доколкото всички живеем в съвременния урбанизиран свят,  тази загуба на енергия я възприемаме като хронична умора. Започваме да търсим пътища за решаване на проблемите си, но мечтаният енергиен подем не се случва.

На това място трябва да помислим как да запълним своето тяло с енергия с помощта на специални практики. Иначе казано – да задействаме своите чакри. Доколкото енергийното тяло е неразделно свързано с физическото, то нарушаването на потока на енергия може да се прояви точно във вид на умора, слабост и флегматичност. При това е необходимо да помним, че причината за това могат да станат както негативните мисли, така и неправилното хранене или стресът, които създават своеобразни блокажи на чакрите.

Ако тялото, душата и разумът се намират в хармония, то това означава, че чакрите работят на пълни обори и обменът на енергия се осъществява на високо ниво. Такъв човек е бодър, умиротворен и здрав както физически, така и духовно. Но затова е необходимо да се усвоят техниките за работа с енергията, нужно е тя да се управлява, да се насища тялото и енергетичната обвивка, да се изчистват блокажите, образували се от негативната енергия.

Сеанси по очистване и по насищане с енергия практически може да прави всеки човек. За това съвсем не е необходимо да се посещават различни семинари и да се поглъща огромно количество информация. Но е важно да се помни, че тук става дума за най-примитивните начини за възстановяване на енергията. Методиката за очистване на чакрите и възстановяване на енергийния баланс е много проста – ключова роля тук играе визуализацията, способна да насочва подсъзнанието към създаването на образите, необходими за прочистване на енерго-информационната ни черупка.

Един от най-разпространените начини за възстановяване на жизнените сили е визуализацията на ярко светещо кълбо, което подобно на горещо слънце изпълнява функцията на очистване на чакрите от негативната енергия, натрупана по различни причини в човека.

1. Създайте си мислен образ на слънчевия диск и си представете, как той се върти обратно на часовниковите стрелки и как от това се получава силно извличане на негативите. През цялото време визуализирайте процеса.

2. След това сменете посоката на въртенето на диска – идва мощен златен поток от енергия за насищане и подхранване на енергийната черупка.

3. Създайте виртуална слънчева сфера с вътрешна огледална повърхност, наситете я с чиста енергия и я докоснете с енерго- информационната си черупка (обвивка).

4. По-нататък създайте образ на слънце, което се върти по посока на часовниковата стрелка и насочете към себе си енергетичните потоци, които се излъчват от сферата, потушавайки всички негативи зад пределите на обвивката ви, отпращайки ги към виртуалната сфера.

5. След всичко това пускате отрицателната енергия дълбоко в недрата на Земята, където да се преобразува в съзидателна позитивна енергия.

Съществуването на много различни практики за очистването на чакрите и напълването им с енергия дават възможност за избор на този или друг метод. Те са способни да повишат вибрациите в чакрите и да възстановят жизнените сили на човека.

А понякога е достатъчно да отидем на прекрасно тихо място в природата, да му се наслаждаваме и да помълчим, за да се възстановим. Или пък просто да използваме уменията си да визуализираме и да се нарисуваме в собствените си очи като енергични, пъргави, усмихнати, светли, преуспели хора и да задържаме този образ максимално дълго време. Така не просто ще съблечем негативите от себе си, но ще започнем да привличаме най-добрите обстоятелства и най-качествените хора и партньори в работата и бизнеса.

Кой както желае – важното е да се разбере, че негативите трябва да се чистят. Всеки – със своята си “метла”.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *