В Чехия откриха гроб от бъдещето

В Чехия със страх обсъждат странна и зловеща находка. В град Ихлава местните краеведи са открили надгробен камък с дата на смъртта: 12.12.2012 година.

Първоначално местният историк не можел да повярва на очите си – тъй като датата, посочена на паметника в централния гробищния парк на град Ихлава, още не е настъпила. Решил,  че ако това е  шега, е твърде ужасна, човекът решил да се обади в полицията.

Прессекретарят на местната полиция потвърди в четвъртък, 15 ноември, 2012 г. този факт.  Освен това  полицията е започнала да търси  „погребания“ –  Йозеф К., чието име е гравирано върху камъка.

Полицейски служител заяви, че полицията не разполага с достатъчно информация, за да се правят заключения, независимо дали е мрачна шега, или цялата тази история има по-дълбок смисъл.

Администрацията на гробището също изразява недоумение.

Всичко това стана причина в Чешката република за рязко нарастване на мистични настроения и мрачни пророчества, свързани с предсказания за края на света. Обществеността иска информация от полицията и може да се очакват скоро по-конкретни данни за самоличността на лицето, чието име е на надгробната плоча.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *