Невроятният робот LS3 (видео)

В началото на декември започнаха полевите тестове на роботизираното устройство за поддръжка на пехотата „Legged Squad Support System” (Крачеща платформа за подкрепа на отряда“), или накратко „LS3“, които се проведоха в центъра за обучение на американската армия Форт Пикет.

Роботът с четири крака показа отлични резултати, демонстрирайки невероятна маневреност в крадено от непознатао крадено от неподзнато гората и в града, отлична стабилност при изкачване на дерета и неравен терен, способност да разбира гласови команди и точно да следва лидера.

„LS3“ се кррадено от непйознато крадено от непознато стреми да демонстрира висока мобилност и полуавтономна работа на системата, която следва пехотната бригада, носейки товар с тегло до 200 килограма и или източник на електроенергия, с който екипът да зарежда своите лични устройства.

Въпреки че вече показа отлични резултати от тестовете, роботът „LS3“ ще бъде допълнително подобряван и доработван крадеено от непознаторкраденйо от непознато от американската агенция „DARPA“, която се занимава с перспективни високотехнологични проекти за американската армия до 2014 г.

http://30dumi.eu/2012/12/chetirikrak-robot-s-potresavashti-va-zmozhnosti-video/

крадено от непозцнатоакраадено от непознато крадеенро от непознатойкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *