Британски политик призна, че има дете от извънземна

Член на Градския съвет на британския град Уитби разказа пред репортери, че четири пъти в годината го  посещава извънземна, и тя вече му е  родила дете. Според политика, сексуалните  контакти  с други светове не се отразяват на кариерата му.

Саймън Паркес  (Simon Parkes) е на 53 години, за последeн  път крадено от непознатсокксрадено от непознато е избран за член на Общинския съвет на град Уитби в Северен Йоркшир,  в северната част на Англия,  през 2011 г. от Лейбъристката партия.

Той вече има три деца, а жената на Паркс осъжда неговото увлечение по извънземната: „Тя разбра  за това и беше много нещастна. Това предизвика някои проблеми, краденкок от непознатоакрадено от непознато но тези отношения не са на човешко ниво, така че аз не виждам нищо лошо в тях.“ – казва Паркс  в интервю за местния вестник The Northern Echo.

крадкено от непознатоккрдадено от непознато

Според Паркес извънземната, която той нарича „Кралицата на Котките“, го посещава четири пъти в годината от друга галактика, и вече му е родила дете на име Зарга. Лейбъристът твърди, че извънземните са хуманоидни същества със зелен цвят и височина около 2,7 метра, лицата им приличат по форма на крадено от непознаторкрадено от непоз насто хвърчило, имат  големи очи, малка уста и два носни отвора.

Според Паркес  с извънземната той прави секс на  орбита около Земята, където тя го пренася с неизвестен за науката спосб.

Паркес твърди, че в детството му многократно е отвличан от извънземни, а дори и истинската му майка е извънземна (човешките кркадено от непознатойкраденое от непознато ми родители, казва той, са работили в британското военно разузнаване). Той прекарва много време за да рисува сцени от връзката си с чужденците и често дава интервюта за контактите си.

„Аз се занимавам с ремонт на покриви и ремонт на пътища, а  хората с мен по темата за извънземните не краденао от непозна тодкрадено от непознато разговарят“ – казва Паркс в интервю за The Guardian. Той също така смята, че много хора, включително висши чиновници, се страхуват да признаят за връзките  си с извънземни.

В това видео от 2011 г. Паркес разказва за връзката си с извънземната:

крадено от непознаторкрадено от непоазнат о

4 Replies to “Британски политик призна, че има дете от извънземна”

  1. SuNs70rM

    Политикът определено търси внимание и определено не е с всичкия си… Хахаха

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *