Motorola с електронна татуировка – стъпка към тоталното следене

След Денис Уудсайд, разказал на конференцията D11 за Moto X, дойде ред на Реджина Дуган (бивш ръководител на същия този DARPA, сега старши вицепрезидент на Motorola по разработката на високи технологии). На мига всички забравиха за смартфона.

Само погледнете каква „електронна” татуировка си е направила, макар тя да е все още само прототип. Дуган също така обясни и за „електронната” таблетка.

„Електротатуировката” може да се използва за съхраняване на пароли, а с електрохапчето нещата са по-сложни. То, както не е трудно да се досетим, трябва да бъде погълнато, след което сработва под въздействието на стомашните сокове, при което започва да генерира 18-битов сигнал. Този сигнал е способен да служи не само  за запазване на паролите, но и като паспорт, като достъп до различни права и много други.

Бележка на snaiper-bg.net: Виждате ли за какви разработки се хвърлят милиони? Целта очевидно е тотален контрол от типа „Биг Бардър” над човечеството, тоест изграждането на нов вид робовладелски строй, при който хората получават някакви права (стига въобще да ги получат), само ако богоизбраните им позволят това.

Ще организират и осъществят някакъв чудовищен терористичен акт и ще внушат на хората, че ако искат да оцелеят, е добре да си имплантират такива чипове, за да се „грижат” по-добре за тях. И милиарди овце ще чакат на опашка, за да си сложат импланти – разновидност на татуираните номера по ръцете в хитлеристките концлагери на смъртта.

В какъв тъжен свят живеем…

The Verge

Read more: http://snaiper-bg.net/2013/06/motorola-sazdade-elektronna-tatuirovka-stapka-kam-totalnoto-ni-porobvane/#ixzz2Ux40XRXh

Related Posts

6 thoughts on “Motorola с електронна татуировка – стъпка към тоталното следене

  1. Какво толкова, ако улеснява живота?!… На мен ми харесва идеята за по-лесна комуникация. Не знам какви са тези измислици за нов световен ред и т.н. но според мен си фантазирате някакви глупости… Тъпо е, защото хората, които биха управлявали света тогава – нищо не им пречи да го правят и сега… Просто един свят без граници и с едно-единствено правителство – за мен е върха на хуманизма… Естествено е, че ще сложат кукла на конци за „лидер“ и те пак ще си управляват в сянка – т.е. нищо по-различно от сега – хубавото нещо е, че границите ще изчезнат, стандартът на живот навсякъде ще бъде един и същи – пак ще си има и бедни и богати естествено… Просто бедността си я пораждат хората с мързела си – няма как насила да направиш от бедния – богат…

    Глупав ми се вижда този ужас от едно подобно бъдеще… Аз съм ЗА грандиозни промени в света, тъй като този модел трябва да отпадне така или иначе… Минавайки през историята – имало е първобитно-общинен строй, после друг, после трети… това са нормални неща… защо се страхувате от промяната… тя винаги е към нещо по-добро.

    1. Ти или си от тия, които подготвят новия ред или си безумен чалгар. Няма друго обяснение да не ползваш мозъка си.

  2. Аз съм най-обикновен човек – нищо не подготвям – живея си живота. Чалга не слушам и изобщо не понасям. То… виждам ти пращиш от използван мозък :-)

    1. Чалгата не е слушане на нещо- чалгата е промит мозък, но явно не може да ти се обясни.

      1. Добре, щом те влече :-) Важното е, че твоят е мозък е замърсен :-)

  3. Пътят към ада бил постлан с добри намерения.Ние Сме във новият ред-матрица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *