Стотици мъртви китове, убити от радиация, са намерени на брега до Фукушима (видео)

Както пише cosmostv.org ,  Националният доклад на японското правителството съобщи преди няколко дена за  ситуацията във Фукушима.  Става дума за това, че  хиляди тонове радиоактивни отпадъци изтичат в Тихия океан. Това става причина за „кипене на водата“. От тогава, ние получихме стотици обаждания и имейли от хора от цял ??свят, които искат да се потвърди нашата история .

При подготовката на доклада от село до Фукушима, бях шокиран да открия при пристигането си   стотици трупове на мъртви китове, които лежат на плажа. А сега има дори повече, те са се разпространили нагоре и надолу по крайбрежието, доколкото мога да видя.

Сцената е убийствена, особено след като с нито една дума за тази последна  криза не се съобщава на японския народ и останалата част от света. В действителност , японското правителство запазва мълчание за  последните събития и за това, което се случва днес .

Това е престъпно, когато правителството игнорира ситуацията. Двама учени , с които говорих на плажа ми казаха, че може би правителството запазва мълчание, защото никой все още не може дори да си представи последиците и въздействието на настоящата криза на местно ниво и в световен мащаб.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *