Японци са открили в Антарктида мистериозен хуманоиден гигант (видео)

От 90-те години на миналия век японски  изследователи на  няколко пъти съобщават за появата в ледените води на Антарктика  на гигантски същества, които те наричат „нинген“ .

крадено от непознсатоакрадено от днепознато

Тези същества обикновено се описват така: бели като сняг, около 30 метра дължина,  подобни на хуманоиди, макар и лишени от обичайните  черти на лицето. Според някои съобщения, съществата имат плавници, перки и опашка като русалки.

Слуховете за съществуването на мистериозния хуманоид за първи път се появяват в японския  кракдаено от непознатоцкрадено от непознато онлайн форум 2channel,  където историята се раздухва от списание MU , занимаващо се с проучване на паранормални явления. Като доказателство за това,  списанието публикува през 2007 г., снимки от Google Maps с бели китоподобни създания,  появили се в южната част на Антарктика .

Версии за произхода на нингените  има много, крадедно от йнепознатоккрадено от непознато но нито една  от тях все още няма достатъчни убедителни доказателства.

Онлайн също се разпространяват няколко видеоклипа, на които, вероятно, се вижда този хуманоид. Два от тях са заснети под вода:

http://www.fearnet.com/news/news-article/giant-humanoid-creatures-sighted-antarctic-waters

крадено от непознатоскрадаено отс непознато

One Reply to “Японци са открили в Антарктида мистериозен хуманоиден гигант (видео)”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *