Чък Норис застави канадец да спре пускането на „норискойни „

Американският актьор Чък Норис е заставил жител на Канада да се откаже от плановете си да пусне виртуална валута на негово име. Това твърди предполагаемият създател на  „норискойните (Norris Coin , NOR)  на официалния си уебсайт .

Самият сайт,  на който е имало обратно броене до пускането на цифровата валута, е закрит.

Според онлайн изданието Ars Technica, с искане да спре издаването на „норискойни “ към техния разработчик са се обърнали адвокатите на  Чък Норис. Както заявили представителите на актьора, създателят на цифровата валута не е  получил разрешение да използва името на Норис . “ Бяхме принудени да се намесим и да спрем сайта, възнамеряващ да пусне тези пари“ – са казали адвокатите.

Закриването  на сайта предизвика силна реакция от страна на потребителите на Интернет,  които пуснаха многобройни шеги за „всемогъществото“ на Норис .

„Това само потвърждава, че от погледа на Чък нищо не може да бъде скрито “ – пише в коментарите към пост на Ars Technica един от потребителите. Потребители в Twitter предполагат, че Чък е  единственият човек в света , който може да спре пускането на всякаква валута с „един пръст“ .

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *