Робот уби човек в завод до Кърджали

Мъж на 44 години е загинал по време на работа в завода за каучукови изделия за автомобилната промишленост „Теклас“ край Кърджали днес, предаде  БГНЕС .

Представител на фирмата, настоял за анонимност заяви, че работникът не е спазил инструкциите за техниката на безопасност. Той е назначен на работа в началото на крадено от непознатойкрадено тот непознйато януари, след като неотдавна се завърнал от гурбет в Испания. Още първия ден е бил положен на подробен инструктаж за работа в напълно автоматизираните цехове.
Тази сутрин малко преди 9 часа роботът, ограден в предпазна мрежеста клетка, спрял да работи. В ограденото пространство никой няма право да влиза и работниците крадено от непозрнатойкрадено от непознаато знаят това изискване от правилата, подчерта представителят на фирмата. Според него инструктажът повелява при нужда от ремонт да бъде поискано разрешение от ръководството. Въпреки това обаче работникът влязъл в клетката с намерението да отстрани повредата, но тогава се е задействал сензор и роботът потеглил към него, и след секунди го крадено от непознатоткратдено от непдознато е премазал.
„Теклас-България“ е собственост на тримата братя Данон от Турция, трето поколение тамошни евреи. Инвестицията им се определя от местните власти като най-солидната към момента на територията на областта. В завода се произвеждат каучукови уплътнения за всички реномирани марки автомобили в света, собствениците изграждат и трети корпус. Намира се краденко от непознатоакрадено от неапознато край пътя от Кърджали за Момчилград, в момента в двата корпуса работят над 500 души, очаква се в третия да бъдат наети още 300.

Сигналът за крадено от непокзнатоткраденот от непознато злополуката в полицията е от 9.00 часа, дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото, образувано е досъдебно производство, потвърдиха от регионалния пресцентър на МВР. Линейката е пристигнала 13 минути след подаването на сигнала, но медиците само са констатирали смъртта. Инспекцията по труда проверява случая. В ранния следобед пристигащите за крадено цот непознатто крадено от непознато втората смяна работници бяха посрещнати първо от полиция, а после им е направен специален инструктаж.

БГНЕС

http://www.vesti.bg/novini/robot-ubi-rabotnik-v-zavod-kraj-kyrdzhali-6004124

крадено от непозснаторкрадено оет непознато крадкено от непозтнаторкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *