Три деца на 32 -годишна американка са обладани от демони

32 -годишната жителка на Индианаполис Латоя Aмнос е съобщила на  американските лекари сензационна новина за децата си. Според отчаяната майка на три деца, синът  и дъщеря и се занимават с левитация , съобщава The Daily Mail.

Тя твърди, че момичето и момчето , които са близнаци , и третото дете, са обладани от демони. Този факт е отчетен в официалните документи след като служител на учреждението за проблемни  деца и една медицинска сестра видели момчето да „се качва от пода по стената и тавана“.

Те не можели да повярват на очите си и били шокирани от видяното. Защото майката на момчето Латоя Aмонс   месеци наред била  обект на подигравки заради твърденията си за децата.  Скептиците отказвали да повярва на думите и.

Според тях тази безсъвестна жена преследва само собствените си егоистични цели. След като държавните служители със собствените си очи видели  случая със сина на Латоя, се наложило да и повярват.

Самата Латоя съобщила, че 12 -годишната и дъщеря в къщи също се занимава с левитация. Според „Indianapolis Star“, Латоя твърди, че всичките и  три деца показват признаци на демонично обсебване –  те имали „демонична “ усмивка и необичайно „дълбоки“ гласове.

Латоя Aмнос дори поканила у дома си екзорсист,  който извършил определени ритуали за изгонване на демоните.

Шефът  на полицията заявил, че не се съмнява, че къщата на жената „е в ръцете на призраци“. „Indianapolis Star “ има стотици копия от официални документи , които описват странното явление с децата на Латоя , вестникът е публикувал десетки интервюта с полицейски служители, от отдела за детети, психолози, и на свещеник – екзорсист .

2 thoughts on “Три деца на 32 -годишна американка са обладани от демони

  1. Идва новата раса. Ще могат да летят. Ще се телепортират, ще материализират предмети от нищото и ще четат мисли. Ще стават все повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *