Защо Радио Ватикана излъчва сигнали с колосална мощност

Известно е, че през последните години висшето ръководство на католическата църква многократно направи изявления, че Земята – не е единственото място, където могат да живеят разумни същества и че това не противоречи на идеите на християнството.В същото време от Ватикана – резиденцията на папата – не веднъж са попадали в пресата пространни разсъждения за НЛО и други подобни паранормални явления. Такъв интерес на Йерарсите на една от най-големите световни религии по въпроса за Контактите не може да не изненадва, особено като се отчете факта колко учени в миналото са падали в ръцете на Инквизицията за тези възгледи .

В тази връзка може да изглежда интересен този факт, че в Италия се развива стара битка между Радио Ватикана и жителите на римските предградия Чезано и Ла Сторта, където са разположени  неговите предавателни антени.

Според мнението на експертите, което е отразено в доклада от 300 страници, поръчан от римските прокурори, Радио Ватикана излъчва електромагнитни вълни с колосална мощност, която буквално блокира електроуреди в радиус от 12 километра. Този “електросмог” се създава от цяло поле с антени, като предназначението на много от тях, не е съвсем ясно  дори и на експерти.

Тези факти, на фона на изявленията на Ватикана за извънземни цивилизации, пораждат много интересни предположения. Например , защо в разцвета на интернет трябва да се увеличава мощността на радиопредавателите на Църквата? Дали не е за някои далечни братя по разум, за извършване на вид мисионерска дейност в Космоса?

Или може би част от антените се използват за приемане на сигнали от извънземни? Въпреки че отговорите на тези въпроси все още са неизвестни, може би някой ден някой от католическите духовници, ще хвърли светлина върху въпроса за НЛО и да кажат на света това, което правителствата на Земята крият от обикновените смъртни …

Ватикана вярва в извънземните

Read more: http://30dumi.com/2014/01/zashto-radio-vatikana-izlachva-signal-s-kolosalna-moshtnost/#ixzz2pXabrC4n

Related Posts

One thought on “Защо Радио Ватикана излъчва сигнали с колосална мощност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *